Η Elizabeth Olsen παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε σαν να μη συνέβη τίποτα!

12:54 10/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Elizabeth Olsen, η μικρότερη αδερφή των Olsen twins που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της στις ταινίες της Marvel “The avengers”, αποκάλυψε πρόσφατα με τον πιο διακριτικό τρόπο, ότι έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα, μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία τους από το μυστήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Olsen (@elizabethoslen_)

Το 2019, η Olsen και ο μουσικός Robbie Arnett, είχαν αρραβωνιαστεί. Ο φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει τότε με ένα εντυπωσιακό emerald μονόπετρο. Ωστόσο, από τον αρραβώνα τους και μετά δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση για τα σχέδια του γάμου τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Olsen (@scarlett.maximoff)

Σε μια πρόσφατη συνομιλία της με την Kaley Cuoco για το Actors on Actors βίντεο του Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε έξυπνα ότι τελικά παντρεύτηκε. “Βρισκόμουν στην Αγγλία για επτά μήνες. Πριν δύο μέρες επέστρεψα και ο γείτονάς μου κάνει εργασίες στην πίσω αυλή του. Μπορώ ακόμα να ακούσω τη φασαρία και είμαι στο πιο μακρινό δωμάτιο” είπε και ύστερα πρόσθεσε “μόλις πρόσεξα ότι ο σύζυγός μου έβαλε εδώ το Little Miss Magic, ξέρεις το βιβλίο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista | Actualidad y Famosos (@15minutos.pe)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Elizabeth Olsen αποκαλεί τον Arnett σύζυγό της, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι όντως πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2017 και μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν τον Ιούλιο του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Elizabeth Olsen,