Yeezy X Gap: Η νέα πολυαναμενόμενη συνεργασία του Kanye West

12:45 9/6/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Kanye West, ο Αμερικανός rapper, γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις και τις σκανδαλώδεις δηλώσεις, εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες  με ένα από τα πιο περίεργα outfits που έχουμε δει τελευταία. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε στο Los Angeles, φορώντας μία κουκούλα στο κεφάλι που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό του κι ένα φουσκωτό, γαλάζιο μπουφάν.

Είναι ο Kanye West

και η Irina Shayk ζευγάρι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Photos Of Kanye West – Fanpage (@photosofkanye)

Και οφείλουμε να σχολιάσουμε ότι το look του μάς φάνηκε αρκετά… παράταιρο, ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή στην Καλιφόρνια αρχίζουν να ανεβαίνουν.Ωστόσο, αποδείχθηκε τελικά ότι έτσι αποφάσισε ο Kanye να προωθήσει τη νέα του συνεργασία με τη Gap. Τα δύο brands είχαν ανακοινώσει ότι θα συνεργαστούν ένα χρόνο νωρίτερα, όμως η αποκάλυψη του launching της συλλογής έγινε μέσω αυτής της εμφάνισης.

Kanye out in Los Angeles yesterday (6.3.21) pic.twitter.com/iHP98MnHDR

— Kanye Media (@KanyeMedia_) June 4, 2021

Η συνεργασία κατευθύνθηκε δημιουργικά από τον Kanye West, ο οποίος έχει πάντα πολύ συγκεκριμένο καλλιτεχνικό όραμα και στόχευσε στη δημιουργία cool, everyday κομματιών για γυναίκες, άντρες και παιδιά σε προσιτές τιμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gap (@gap)

Το εν λόγω puffy μπουφάν είναι το πρώτο κομμάτι από την Yeezy X Gap συλλογή και είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάιλον. Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική, στην τιμή των 200 δολαρίων. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και οι αποστολές θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Photos Of Kanye West – Fanpage (@photosofkanye)

Keywords
Τυχαία Θέματα