Το νέο ντοκιμαντέρ της Disney μας ταξιδεύει στη μαγεία των θεματικών πάρκων της

13:35 10/6/2021 - Πηγή: InStyle

Space Mountain, Jungle Cruise, Haunted Mansion, Star Tours, The Twilight Zone Tower of Terror. Αν όλα τα παραπάνω σαν θυμίζουν κάτι από Disney, τότε ετοιμαστείτε για μια… roller coaster διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη.

@perrymerrity/unsplash

Μια ματιά στα θεματικά πάρκα της Disney,

όπως στα κάστρα της σε όλο τον κόσμο αλλά και στο Disneyland Hotel, μας καλεί να ρίξουμε η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Behind the Attraction» που θα προβληθεί στο Disney + στις 16 Ιουλίου. Ο Dwayne Johnson (ο γνωστός μας «Βράχος») είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του doc που θα αποτελείται από 10 επεισόδια σε αφήγηση της ηθοποιού, Paget Brewster και σκηνοθεσία του Βrian Volk Weiss, δημιουργού των ταινιών «Toys That Made Us» και «The Movies That Made Us».

View this post on Instagram

A post shared by Disney Parks Blog (@disneyparksblog)

Η σειρά θα ερευνήσει την… παιχνιδιάρικη ιστορία των Disney Parks and Resorts και το πώς δημιουργήθηκαν ορισμένα από τα αξιοθέατα τους χρησιμοποιώντας αρχειακό υλικό που δεν έχει προβληθεί ξανά, όπως σπάνιες συνεντεύξεις του Walt Disney.

Η θεαματική αύξηση των χρηστών της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας της Disney λόγω της πανδημιας, αντιστάθμισε σε μεγάλο βαθμό τις ζημίες από τα ψυχαγωγικά πάρκα που παρέμειναν κλειστά στη διάρκεια των lockdown και η εταιρεία θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό με ένα «χορταστικό» ντοκιμαντέρ.

@hansunkim/unsplash

Επιπλέον ο Dwayne Johnson θα πρωταγωνιστήσει ως κυβερνήτης ποταμόπλοιου και στην επερχόμενη ταινία «Jungle Cruise» της Disney, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουλίου.

View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)

Η εταιρεία χρησιμοποιεί πάλι την επιτυχημένη συνταγή, και μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής», βάζει στο κινηματογραφικό παιχνίδι άλλο ένα concept των θεματικών πάρκων. Ο Dwayne μαζί με την Emily Blunt χάνονται στη ζούγκλα του Αμαζονίου και δίνουν μια άλλη διάσταση στην οικογενειακή περιπέτεια. Lost in the jungle λοιπόν!


Keywords
Τυχαία Θέματα