Το smoothie της Jennifer Aniston είναι το ιδανικό πρωινό

12:28 9/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Aniston, η αγαπημένη μας Rachel από τα θρυλικά “Φιλαράκια” είναι μια γυναίκα που προσέχει πολύ τη διατροφή και τη σιλουέτα της.

Brad Pitt & Andra Day: Το νέο ειδύλλιο του Hollywood!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline)

Αυτός

είναι και ο λόγος που διατηρεί τόσα χρόνια το καλλίγραμμο κορμί της αψεγάδιαστο. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και η Jennifer φροντίζει να μην το παραλείπει ποτέ.

Έχουμε το iconic haircut από τα 90’s που έγινε ξανά τάση χάρη στο “Friends: The Reunion”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ότι έχει τρεις βασικές επιλογές που προτιμά για πρωινό. «Μερικές φορές διαλέγω ένα smoothie, κάποιες άλλες, αυγά συνοδευτικά με ένα τοστ αβοκάντο ή πλιγούρι βρώμης με ασπράδια αυγού». Πώς λοιπόν μπορούμε να φτιάξουμε και εμείς το healthy smoothie της Jennifer Aniston; Παρακάτω ακολουθεί η συνταγή, η οποία εκτός από γευστική, είναι επίσης πολύ γρήγορη και εύκολη.

Υλικά:

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου σοκολάταςΜια χούφτα παγάκια1 φλιτζάνι κατεψυγμένα κεράσια1 scoop vegan πρωτεΐνη σε σκόνη με γεύση κακάο2-3 σταγόνες σοκολάτας Stevia1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη μάκαΜια χούφτα μούρα1/2 παγωμένη μπανάνα1/4 κουταλιά της σούπας σταγόνες από ένα συμπλήρωμα με μέταλλα ιχνοστοιχεία5 αμύγδαλα

Εκτέλεση:

Πρώτα βάζετε τα υγρά υλικά στο μπλέντερ και έπειτα προσθέστε τα στερεά. Τα χτυπάτε μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και είναι έτοιμο.

Καλή απόλαυση!

Keywords
Τυχαία Θέματα