Σκλάβα του πατριού της για 19 χρόνια: η απίστευτη ιστορία απαγωγής και βιασμών μιας γυναίκας

15:37 19/11/2019 - Πηγή: People

Όταν ήταν μόλις 11 ετών, η Ρόζαλιν ΜακΓκίνις έπεσε θύμα απαγωγής από τον πατριό της. Εκείνος ήθελε να εκδικηθεί τη μητέρα της, ξεσπώντας όλη την αρρωστημένη οργή του στο παιδί της.

Η ιστορία αδιάκοπης μέσα στα χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης είναι από αυτές που παγώνουν το αίμα, ειδικά όταν τις περιγράφει το θύμα που τις βίωσε. Και η Ρόζαλιν υπήρξε ένα τέτοιο θύμα για περίπου 19 χρόνια.

Η ιστορία της ξεκινά το 1997 πίσω στην Οκλαχόμα, τη μέρα που ο πατριός της την οδηγεί παρά τη θέλησή της στο Μεξικό και την κρατά αιχμάλωτη. Μαζί της αποκτά 9 παιδιά και ενώ μπορεί όλοι να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά, ωστόσο μόνο δύο εντελώς ξένοι θα βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα πια, όταν υποψιάζονται ακριβώς αυτό. Ότι είναι αιχμάλωτη.

Ο Ενρί Πιετέ, ο πατριός της συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Μεξικό, ένα χρόνο αφότου η θετή κόρη – σύζυγός του (!)  καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι και να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν μέχρι τότε στην αστυνομία.

Μέχρι τότε, η Ρόζαλιν είχε φέρει στον κόσμο 9 παιδιά, όλα προϊόντα βιασμού, και ζούσαν όλοι μαζί σε σκηνή, προκειμένου η ανίερη αυτή «οικογένεια» να μη τραβά την προσοχή των αρχών. Η κοπέλα είχε αναγκαστεί να παντρευτεί -παιδί ακόμη- τον Πιετέ και μόλις το 2016, με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους ζευγαριού κατάφερε να τον εγκαταλείψει, παίρνοντας μαζί της 8 από τα 9 της παιδιά.

Όσα αποκαλύπτει η ίδια απόψε σε τηλεοπτική εκπομπή κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Απόσπασμα του τρόπου με τον οποίο διασώθηκε ρίχνει κάπως λίγο φως στον ρόλο που οι σωτήρες της έπαιξαν στο τέλος της φρίκης που βίωνε μέχρι τότε.

«Ήμασταν σε ένα μικρό σούπερ – μάρκετ. Εγώ, ο πατριός μου και τα παιδιά. Μπροστά μας βρισκόταν ένα ζευγάρι. Επειδή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε αυτά που είχαμε ψωνίσει, εκείνοι προσφέρθηκαν να μας δανείσουν λίγα χρήματα», εξηγεί η γυναίκα και συνεχίζει: «Πρέπει να τους έβαλε σε υποψίες η διαφορά ηλικίας μας.  Μετά μας ρώτησαν πού μέναμε. Ο Ενρί ήταν πάντα αντικοινωνικός και κάπως έτσι οι δυο τους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό».

Όπως έγινε γνωστό, ο Πετέ στις αρχές του 2019 καταδικάστηκε για την κατηγορία της απαγωγής και πλέον αναμένεται η ετυμηγορία για τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης. Παρά τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαρύνουν, ο ίδιος αρνείται την ενοχή του.

Με στοιχεία από τη Daily Mail 

Keywords
Τυχαία Θέματα