Lord of the Rings: Η σειρά του Amazon ανανεώθηκε για 2η σεζόν πριν καν γυριστεί η πρώτη

11:14 19/11/2019 - Πηγή: People

Έχουμε δει σειρά να ανανεώνεται πριν καν ολοκληρωθεί η θέαση της πρώτης σεζόν. Έχουμε δει να ανανεώνεται στα πρώτα 2-3 επεισόδια. Έχουμε δει να παραγγέλνουν τα δίκτυα δεύτερη σεζόν βλέποντας μόνο τον πιλότο. Αλλά αυτό που συνέβη με τη spin-off σειρά για το Lord of the Rings είναι ίσως πρωτοφανές. Την ώρα που η πρώτη σεζόν δεν βρίσκεται καν κοντά σε διαδικασία γυρισμάτων, το Amazon ζήτησε και δεύτερη σεζόν.

Σε ένα πάρτι

που διοργάνωσε το Amazon για τους συντελεστές στην streaming πλατφόρμα του, η διευθύντρια Τζένιφερ Σάλκε ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν σίγουρα δύο σεζόν στην πρώτη spin-off σειρά από το σύμπαν του Τόλκιν. Κι αυτό ενώ δεν έχει καν ολοκληρωθεί το καστ της σειράς και έχει βρεθεί μόνο ο σκηνοθέτης των πρώτων δύο επεισοδίων, ο Τζ. Μπεϊόνα από το Jurassic Park: Fallen Kingdom.

Αυτή η κίνηση του Amazon δεν είναι και τόσο έκπληξη πάντως, αν σκεφτούμε πως το συμβόλαιο με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Τόλκιν κάνει λόγο για πολλαπλά πρότζεκτ γύρω από τη μυθολογία του σπουδαίου συγγραφέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά δεν πρόκειται να είναι έτοιμη πριν την αυγή του 2021, ενώ το στόρι της φαίνεται πως θα ξεκινήσει από τη γενιά του Νούμενορ για να φτάσει στα πρώτα χρόνια της ζωής του Άραγκορν και της παρουσίας του στους Ντουνεντάιν. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Τζ. Πέιν και Πάτρικ ΜακΚέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα