GNTM 2 – Ελευθερία Καρναβά: «Έκλαιγα συνέχεια, προσπαθούσα να μην τους μιλάω καθόλου»

13:36 19/11/2019 - Πηγή: People

Η Ελευθερία Καρναβά ήταν από τα κορίτσια του φετινού GNTM, των οποίων η στάση και οι αληθινές προθέσεις συζητήθηκαν αρκετά, κυρίως, όμως, μετά την αποκάλυψη τόσο της Μαρίνας Γρηγορίου όσο και της Χαράς Παππά περί bullying από την πεντάδα των FF.

Η νεαρή παίκτρια σήμερα μίλησε η ίδια για το κατά πόσο ίσχυαν όλα αυτά μέσα στο σπίτι και τελικά δικαίωσε τις κοπέλες που εξ αρχής διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- της Κάτιας Ταραμπάνκο και της παρέας της.

«Οι φίλες μου είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Εγώ με τις FF δε μιλούσα καθόλου. Προσπαθούσα να

μη λέω ούτε καλημέρα, για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα να μου πούνε κάτι. Δεν ήθελα να δίνω αφορμές. Μου μιλούσαν άσχημα. Μετά το σταμάτησαν γιατί φοβήθηκαν την εικόνα τους. Μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας έγινε αυτό», είπε η νεαρή Ελευθερία και συνέχισε:

Μαρίνα Γρηγορίου: «Δεν άντεχα άλλο στο GNTM 2, υπάρχει διπροσωπία, η Κάτια κάνει bullying στην Ελευθερία»

«Όταν έμενα στο δωμάτιο με τις FF δεν πατούσα πάρα πολύ. Απλά πήγαινα να κοιμηθώ. Μπορεί να άφηνα το κρεβάτι μου ξέστρωτο ή να άφηνα τα ρούχα μου στην απλώστρα. Τις ενοχλούσε κάποιες φορές, αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Από πριν μου μιλούσαν άσχημα», εξήγησε.

Η κοπέλα αποκάλυψε πως υπήρχαν μέρες που έκλαιγε συνέχεια με κάποιο περιστατικό μέσα στο σπίτι, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για την «ύποπτη» ατάκα του συντρόφου της να το παίζει γλυκιά, επιχείρησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Δεν προσπαθούσε να πει κάτι άλλο, απλά έκανε πλάκα. Μάλλον κανένας δεν το κατάλαβε, αλλά δεν πειράζει. Ήταν στην αρχή. Πρέπει να είχα να τον ακούσω μια εβδομάδα. Στο επόμενο τηλεφώνημα του είπα πως δεν μου είπε κάτι γλυκό, είχε αγχωθεί λίγο και γενικά τρολάρει σαν άνθρωπος, οπότε έτσι του βγήκε να κάνει», κατέληξε το golden pass που τελικά βρέθηκε εκτός αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα