GNTM 2: Όλος ο καβγάς της Κάτιας με την Μαρία για την καθαριότητα στο σπίτι

10:54 19/11/2019 - Πηγή: People

Μέσα σε ένα σπίτι όπου κατοικούν 11 κοπέλες παντελώς άγνωστες μεταξύ τους, είναι λογικό να δημιουργούνται τριβές κι εντάσεις. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υπάρχουν και αντίπαλα στρατόπεδα. Η Κάτια ως ηγέτιδα των FF εσχάτως δείχνει διαρκώς την επιθετική της συμπεριφορά προς τις υπόλοιπες κοπέλες, ιδίως τη Μαρία. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είχε βέβαια έναν σοβαρό λόγο και το δίκιο με το μέρος της.

Στο teaser βίντεο που έδειξαν το πρωί της Δευτέρας στη Φωλιά των ΚουΚου, είδαμε την Κάτια με τη Μαρία

να λογοφέρουν εντόνως για την καθαριότητα στο σπίτι. Στο επεισόδιο του GNTM είδαμε πως εξελίχθηκε όλος ο καβγάς.

GNTM 2: Αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά – Το πανηγύρισαν οι FF

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα και η Ασημίνα πήγαν να μαγειρέψουν και είδαν την κουζίνα βρώμικη, με υπολείμματα από φαγητό. Η Κάτια φαίνεται πως είχε δει τη Μαρία να μαγειρεύει φασόλια και προσπάθησε να της εξηγήσει με όχι ιδιαίτερα χαλαρό τρόπο ότι δε γίνεται να μην καθαρίζει.

Η στάση της Μαρίας και το ύφος της εξόργισαν ακόμα περισσότερο την Κάτια η οποία κάποια στιγμή ξέσπασε και απομακρύνθηκε από τη Μαρία, ίσως για να μπορέσει να εκτονώσει περισσότερο την έντασή της με φωνές. Η Μαρία πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα απ΄όσα είπε στις κάμερες. Διατήρησε το ειρωνικό της ύφος και αγνόησε την Κάτια.


Keywords
Τυχαία Θέματα