Μικρή Βαλεντίν: Το μήνυμα που έστειλε στον μπαμπά της από τη Γαλλία – «Πείτε του πως τον αγαπάω»

16:04 15/2/2020 - Πηγή: People

Λίγα 24ωρα μετά το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση της μικρής Βαλεντίν, το 7χρονο  κοριτσάκι περνάει τις πρώτες στιγμές ηρεμίας της το τελευταίο διάστημα και η εκπομπή Φως στο Τούνελ εξασφάλισε από εκείνη μερικά λόγια για το πώς είναι.

Όπως είναι φυσιολογικό, η Βαλεντίν ήταν αρκετά κουρασμένη από τα ταξίδια που έκανε και από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, αλλά στα δικά της μάτια ο μπαμπάς της είναι ακόμα…μπαμπάς της. Και γι΄αυτό το μήνυμα της από τη Γαλλία,

όπου βρίσκεται με τη μαμά της αποτελεί ίσως το στοιχείο που αξίζει να κρατήσουμε.

«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι καλά. Είμαι με τη μαμά μου, είμαι πολύ καλά. Να πείτε στον μπαμπά μου ότι τον αγαπάω».

Αντιθέτως, καθόλου «γλυκά» δεν είναι τα όσα περιέγραψε για τον μπαμπά της Βαλεντίν η μάρτυρας-κλειδί της υπόθεσης.

«Τις ημέρες  των  Χριστουγέννων ο Αμπελκά ζήτησε από συγγενικό μου πρόσωπο που τον γνώριζε να πάρει το κορίτσι μαζί της μόνιμα στη Γαλλία. Αυτό όμως δεν έγινε και ο πατέρας της μικρής μας είπε ότι βρήκε κάποια άλλη γυναίκα. Αυτή ταξίδεψε στην Ελλάδα για να πάρει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία στη μητέρα του που δεν ήταν νεκρή, όπως ψέματα σας είπε ο πατέρας».


Τέλος, είχαμε και δηλώσεις από τους γονείς των συμμαθητών της Βαλεντίν που περιέγραψαν τη χαρά των παιδιών τους στο άκουσμα ότι η φίλη τους είναι καλά και δεν έπαθε τίποτα κακό.

«Επειδή το αγαπήσαμε όλοι αυτό το κοριτσάκι, χαρήκαμε πάρα πολύ που βρέθηκε ζωντανή. Υπήρχε ανακούφιση στα παιδιά. Όταν έμαθαν οι συμμαθητές της την είδηση, χοροπηδούσαν από τη χαρά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα