My Style Rocks 3: Αιχμηρή ανάρτηση από τον Κωστέτσο για την αποχώρηση της Αλεξανδράκη – Ποιους χαρακτήρισε καρνάβαλους

14:01 15/2/2020 - Πηγή: People

Ένα από τα πιο παράξενα πράγματα στο My Style Rocks 3 είναι το πώς γίνεται μια κοπέλα όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είναι 10 χρόνια στο χώρο της μόδας, να έπαιρνε διαρκώς χαμηλές βαθμολογίες για 11 επεισόδια και να μην βρέθηκε ούτε μια φορά στις πρώτες θέσεις.

Αυτό δεν είναι μόνο δική μας απορία, αλλά φαίνεται πως αποτελεί και ερώτημα του Βασίλειου Κωστέτσου, έστω κι αν δεν το θέτει ευθέως στην ανάρτηση που έκανε και αφορά την κοπέλα που έχει χαρακτηριστεί μια από τις μούσες του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος τοποθετήθηκε για την αποχώρηση και τις πολλές χαμηλές

βαθμολογίες που πήρε και επί της ουσίας άφησε αιχμές για τους κριτές και πιθανότατα για τον Στέλιο Κουδουνάρη, με τον οποίο ήταν έντονη η αντιπαράθεση με την Αλεξανδράκη.

«Η Ελλάδα είναι η Πανέμορφη χώρα της κάποτε…αισθητικής και τώρα πλέον της αντιγραφής και της μίμησης! Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικό στυλ!που ακολουθούν την αισθητική και όχι απλά την μόδα!που τους αρέσει να είναι θηλυκές και όχι «fashion victims»!που δεν προσπαθούν να ντυθούν στυλ Gucci…γιατί απλά καταλήγουν «καρνάβαλος»! Μείνετε μακριά απο το κοπάδι και κοιτάξτε να είστε Γυναίκες! Άντε και καλό καρναβάλι»!

View this post on Instagram

Η Ελλάδα είναι η Πανέμορφη χώρα της κάποτε…αισθητικής και τώρα πλέον της αντιγραφής και της μίμησης! Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικό στυλ!που ακολουθούν την αισθητική και όχι απλά την μόδα!που τους αρέσει να είναι θηλυκές και όχι «fashion victims»!που δεν προσπαθούν να ντυθούν στυλ Gucci…γιατί απλά καταλήγουν «καρνάβαλος»! Μείνετε μακριά απο το κοπάδι και κοιτάξτε να είστε Γυναίκες! άντε και καλό καρναβάλι!……

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on Feb 15, 2020 at 3:33am PST

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks 3, Αιχμηρή, Κωστέτσο, Αλεξανδράκη – Ποιους,My Style Rocks 3, aichmiri, kostetso, alexandraki – poious