Μαύροι κύκλοι, σακούλες και λεπτές γραμμές: Με το σωστό κονσίλερ θα πάψουν να σας απασχολούν

Κονσίλερ: Μεγάλο beauty κεφάλαιο και το προϊόν που βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ σας. Οι περισσότερες από εσάς δεν βγαίνετε από το σπίτι αν δεν απλώσετε έστω και ελάχιστη ποσότητα στην περιοχή των ματιών. Ακόμη και τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να πιείτε καφέ πριν πάτε στο γραφείο. Σας καταλαβαίνουμε. Το ίδιο ισχύει και για εμάς.

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά. Οι πιο τυχερές έχετε καταλήξει στο κατάλληλο. Οι υπόλοιπες πειραματίζεστε και δοκιμάζετε

κάθε νέα φόρμουλα. Εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε να σας αποκαλύπτουμε τα νέα προϊόντα αλλά και τα αγαπημένα μας. Τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά.

Και τώρα σας προτείνουμε τα καλύτερα, ένα από τα οποία είναι κατάλληλο για εσάς μόνο.

Dior Forever Skin Correct Concealer: Πρόκειται για μια φόρμουλα σε μορφή κρέμας που απλώνετε πανεύκολα και διαρκεί για ώρες. Παράλληλα κρατά την περιοχή super ενυδατωμένη.

Giorgio Armani Compact Cream Concealer: Χάρη στη μικρή και πρακτική του συσκευασία μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Το πινελάκι που περιέχει σας βοηθά να το απλώσετε εξαφανίζοντας μαύρους κύκλους και ρυτίδες.

Bobbi Brown Corrector: Μια ανάλαφρη φόρμουλα που εξαφανίζει τις δυσχρωμίες αφήνοντας ένα βελούδινο και διάφανο φινίρισμα.

Too Faced Born This Way Concealer: Περιέχει συστατικά όπως νερό καρύδας και  υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών και παράλληλα μια φυσική λάμψη. Καλύπτει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και μαύρους κύκλους με μια απαλή στρώση.

Make Up Forever Ultra HD Self-Setting Concealer: Φωτίζει την επιδερμίδα χάρη στους ανακλαστές φωτός που περιέχει. Είναι ότι καλύτερο τόσο για την περιοχή των ματιών όσο και για το πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα για τις δυσχρωμίες.

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Concealer: Μια oil free φόρμουλα κατάλληλη ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει και παράλληλα προσφέρει υψηλή και φυσική ταυτόχρονα κάλυψη. Το απλώνετε στην περιοχή των ματιών αλλά και στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Κεντρική photo: Bennett Raglin/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Crocodile nail art: Αν έχετε άγριες διαθέσεις θα το λατρέψετε

Στην πασαρέλα του Marc Jacobs είδαμε το μεγαλύτερο make up trend που πρέπει να αντιγράψετε απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα