ΣΚΑΪ: Η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή φέρνει αλλαγές στο My Style Rocks 3

13:40 15/2/2020 - Πηγή: People

Αρκετές προσθήκες στο πρόγραμμα του κάνει το ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και οι προσθήκες συνήθως σημαίνουν και αφαιρέσεις ή αναπροσαρμογές. Δεν καλύπτονται δηλαδή οι τρύπες, αλλά οι ώρες μετάδοσης που υπάρχουν άλλα προγράμματα και δεν φέρνουν αυτά που θα ήθελε ο σταθμός.

Το My Style Rocks 3 έχει ποσοστά τηλεθέσης ίδια και λίγο χαμηλότερα από τον περσινό δεύτερο κύκλο, αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία του καναλιού είναι για το gala της Παρασκευής, που καλύπτει ούτως ή άλλως μια πολύ δυνατή ζώνη προγράμματος από την οποία όλα τα κανάλια

έχουν απαιτήσεις.

Όμως το βράδυ της Παρασκευής ανήκει στον ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς και το My Best Friend’s Fear και στον ΣΚΑΪ παρουσιάζονται από το TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα έτοιμοι να βάλουν το gala στην απογευματινή ζώνη της Παρασκευής, ίσως μετά το κανονικό επεισόδιο και στη θέση του το βράδυ να βάλουν την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Μάρτιο και είναι επίσης παραγωγής της Acun Media.

Το My Style Rocks Gala κυμαίνεται από την αρχή μεταξύ του 13 και 17%, είτε μιλάμε για το δυναμικό είτε για το γενικό σύνολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα