Φώτης Σεργουλόπουλος: Ολοκληρώνεται η πορεία του Divided στον ALPHA – Αναζητείται νέο πρότζεκτ για τον παρουσιαστή

12:38 15/2/2020 - Πηγή: People

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επανήλθε φέτος με το Divided στον ALPHA, κάνοντας για πρώτη φορά τηλεπαιχνίδι στην τηλεοπτική του καριέρα. Η ικανότητα του στην παρουσίαση δεν άλλαξε καθόλου, όμως το τηλεοπτικό κοινό δεν πείστηκε από το πρόγραμμα κι έτσι στο κανάλι πήραν την απόφαση να το λήξουν αρκετά πριν το φινάλε της τηλεοπτικής

σεζόν.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr και ο Αλέξης Μίχας, το Divided είχε προγραμματιστεί αρχικά να προβληθεί για 85 επεισόδια και ανάλογα με την τηλεθέαση, να γινόταν παραγγελία στην παραγωγή για νέα επεισόδια. Αυτό έγινε μια φορά, αλλά φαίνεται πως δεν θα ξαναγίνει. Τα γυρίσματα από την Green Pixel ολοκληρώθηκαν και αναμένεται να δούμε το τελευταίο επεισόδιο στα μέσα Μαρτίου.

Ως προς τη συνεργασία του Φώτη Σεργουλόπουλου με το κανάλι, αυτή δεν σταματάει, άλλωστε έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Απλώς, πλέον θα αναζητηθεί ένα νέο πρότζεκτ για εκείνον, λογικά για την επόμενη χρονιά, αφού για το υπόλοιπο της σεζόν δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάτι με τόσο βραχύβια διάρκεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα