ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία – Χάος σε Κεφαλονιά και Ηλεία

15:47 24/9/2019 - Πηγή: People

Την ίδια ημέρα κατά την οποία η Ελλάδα «παρέλυε» από την απεργία της ΑΔΕΔΥ και οι εργαζόμενοι έβγαιναν στους δρόμους, το σκηνικό του καιρού δεν γινόταν, απλώς, φθινοπωρινό, αλλά υπήρξαν και δύο νεκροί. Έτσι κι αλλιώς οι προγνώσεις έκαναν λόγο για βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και χαλαζοπτώσεις,

στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ταυτόχρονα, εκδόθηκε και δελτίο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, το οποίο επαληθεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ βρισκόταν στα χωράφια κοντά στα Λεχαινά στην Ηλεία, το πρωί της Τρίτης, αφού ισχυρές καταιγίδες έπληξαν από τα ξημερώματα την Δυτική Ελλάδα. Λίγο αργότερα, και δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα από την κακοκαιρία, επίσης από κεραυνό. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Στα Γιάννενα, την Ιθάκη, την Κεφαλονιά και την Ηλεία, βροντές, κεραυνοί και η δυνατή βροχή θύμισαν… βαρύ χειμώνα, με απίστευτα περιστατικά.

Περισσότερα στο Ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα