Άλλη μια πρωτιά στο δυναμικό κοινό για το Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου

15:06 24/9/2019 - Πηγή: People

Η Κατερίνα Καινούργιου ήξερε ότι φέτος με το Ευτυχείτε οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές βάσει της περσινής πολύ καλής χρονιάς. Ήξερε επίσης ότι θα έμπαινε σε μια σεζόν με ακόμα πιο δυνατό ανταγωνισμό. Αυτό σήμαινε προετοιμασία για μεγάλη μάχη. Η προετοιμασία φαίνεται πως αποδίδει θεαματικά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Ανανεωμένη, με νέα ομάδα και νέες θεματικές προσθήκες, αλλά και την ενότητα σχέσεων που έχει καθιερωθεί από πέρυσι κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, η εκπομπή Ευτυχείτε

με την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις τηλεθέασης, σημειώνοντας συνεχείς πρωτιές στη ζώνη προβολή της.

Χθες, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, το Ευτυχείτε κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 20,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 25,5%, τερματίζοντας πρώτη στη ζώνη προβολής της, μπροστά τόσο από τις ψυχαγωγικές όσο και από τις ενημερωτικές εκπομπές.

Η εκπομπή του OPEN σημείωσε το μεγαλύτερο μέσο όρο τηλεθέασης στο slot και στο γυναικείο κοινό 25-44, καταγράφοντας ποσοστό 22% και φτάνοντας σε τέταρτο το 28,4%.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλη, Ευτυχείτε, Κατερίνα Καινούργιου,alli, eftycheite, katerina kainourgiou