Η Τέιλορ Σουίφτ ακύρωσε συναυλία της μετά από την κατακραυγή της PETA

14:45 24/9/2019 - Πηγή: People

Οι υπεύθυνοι της περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ για το νέο της άλμπουμ, δήλωσαν ότι υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο promo tour της που την ανάγκαζαν να ακυρώσει τη συναυλία της στην Αυστραλία. Η πραγματικότητα όμως  δεν είναι τόσο αόριστη. Είναι πιο συγκεκριμένη και σχετίζεται με το event στο οποίο θα εμφανιζόταν η Σουίφτ.

Η Σουίφτ είχε προγραμματιστεί να τραγουδίσει λίγο πριν τον τελικό του μεγάλου ιππικού αγώνα για το Melbourne’s Cup στη Μελβούρνη. Η συναυλία ήταν να γίνει στις 5 Νοεμβρίου. Όταν όμως ανακοινώθηκε στις 12

του Σεπτεμβρίου πως θα τραγουδήσει εκεί, η PETA έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από την Σουίφτ να μην κάνει αυτό το λάθος.

Το συγκεκριμένο τουρνουά χαρακτηρίζεται από ουσιαστικά κακοποίηση των αλογών και πάει ενάντια στις αξίες που πρεσβεύει η PETA και θα έπρεπε να αφορούν όλους τους ανθρώπους. «Είναι ενάντια στο ταλεντό και την ευγένειά σου» έγραφε η ανακοίνωση της PETA απευθυνόμενη στην Τέιλορ Σουίφτ.

Αποφασίστηκε λοιπόν να ακυρώσει τη συμφωνία της και να μην συμμετέχει σε αυτό το event η καλλιτέχνιδα, δείχνοντας έτσι κι ότι είναι παραπάνω από μια τραγουδίστρια. Είναι ένα πρότυπο και αυτό πρέπει να το στηρίζει, πάντα σύμφωνα με τα πιστεύω της, αλλά και σύμφωνα με την κοινώς παραδεδεγμένη ηθική.

Keywords
Τυχαία Θέματα