Λάουρα Νάργες: Οι αιχμές για την αποχώρηση από το Voice

14:25 24/9/2019 - Πηγή: People

Την αποχώρησή της από τα backstage του «The Voice» την έκανε γνωστή μέσα από το Instagram. Όμως, η Λάουρα Νάργες, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους της εκπομπής «Πρω1νό» δεν έκρυψε ούτε την πικρία της, ούτε και κάποιες αιχμές για τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του talent show και σηματοδότησαν την απομάκρυνσή της από αυτό.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρη με τον κόσμο γι’ αυτό έκανα αμέσως την ανακοίνωση. Τώρα το τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εμένα και

την εταιρεία παραγωγής είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω για ‘μένα. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με την Acun Media, διατηρούμε καλές σχέσεις και γενικά κοιτάω μπροστά. Αν στενοχωρήθηκα; Όπως κάθε επαγγελματίας, σε λογικά πλαίσια και σε κάθε τέτοια περίπτωση».

Λάουρα Νάργες: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το «The Voice»

Η ίδια μίλησε και για τη Χριστίνα Μπόμπα και τη συνεργασία της με το «Voice», λέγοντας ότι πρόκειται για μια πολύ γλυκιά κοπέλα, που μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει, ενώ όπως είπε πλαισιώνεται από ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα