Κώστας Πηλαδάκης: Η αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο μετά τον οριστικό χωρισμό με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

14:04 24/9/2019 - Πηγή: People

Η σχέση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη κερδίζει άνετα τον χαρακτηρισμό «on – off». Το ζευγάρι, που ήταν μαζί 7 χρόνια κι έφτασε κοντά στον γάμο, χώρισε στις αρχές του 2018 και σύντομα είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη νέα σχέση του γοητευτικού επιχειρηματία.

Οι φήμες τότε, τον Ιούνιο του 2018, τον ήθελαν σε σχέση με το μοντέλο Φωτεινή Κόκαρη, πρώην σύντροφο του ηθοποιού Ευθύμη Ζησάκη. Ωστόσο,

φρόντισε να ξεκαθαρίζει τη κατάσταση η μελαχρινή καλλονή δηλώντας ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική.

Ένα χρόνο μετά, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για επανασύνδεση της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία. Για τη φήμη αυτή ρωτήθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία όμως δεν υπήρξε εντελώς σαφής: «Δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως ο χρόνος όλα τα δείχνει. Με πειράζει αν λέγεται και γράφεται κάτι που δεν ισχύει, αλλά το έχω αποδεχτεί αυτό το κομμάτι στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε τόσο έντονους ρυθμούς που δεν ξέρω αν μπορώ να προλάβω και τα προσωπικά», είχε δηλώσει στο Happy Day τον Μάιο.

Και τώρα έρχεται η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» να δώσει μια νέα πληροφορία για το πρώην ζευγάρι. Συγκεκριμένα, στο πάνελ της εκπομπής με αφορμή συζήτηση για τη συμμετοχή της Παπαδοπούλου σε θεατρική παράσταση, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει χωρίσει οριστικά με τον Κώστα Πηλαδάκη και εκείνος έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή. Μάλιστα, η νέα του σύντροφος είναι επίσης τραγουδίστρια, είπε ο δημοσιογράφος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά της.

Συγκεκριμένα, είπε για τη νέα σύντροφο του Πηλαδάκη:

«Πριν από λίγο καιρό δόθηκε οριστικό τέλος στη σχέση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη. Τα είχαν ξαναβρεί για λίγο το καλοκαίρι, αλλά είναι οριστικό γιατί ο Κώστας Πηλαδάκης έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και έχει νέα σύντροφο. Είναι πάλι τραγουδίστρια. Είναι πολύ όμορφη, 30αρα στην ηλικία. Είναι μελαχρινή».

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έστειλαν μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη για να με στείλει στη Eurovision»

Keywords
Τυχαία Θέματα