Χωρισμένο στα τρία το σόι του... κροκοδειλάκια

ΚΟΣΜΟΣΧωρισμένο στα τρία το σόι του... κροκοδειλάκιαΤρίτη, Σεπτέμβριος 24, 2019 - 15:43

❱❱ «Μαλλιά κουβάρια» έχει γίνει η οικογένεια του διάσημου «κροκοδειλάκια» Στιβ Ιρβιν (φωτό)...

... και μάλιστα, όπως προκύπτει από δηλώσεις της αδερφής του, το χάσμα που χωρίζει τη σύζυγο και τα παιδιά του από την ίδια και τον πατέρα της γίνεται όλο και πιο βαθύ.

Η Τζόι Μουσίλο αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην οικογένειά της για πρώτη φορά, καθώς έληξε το «συμβόλαιο μυστικότητας» που την είχε βάλει να υπογράψει η σύζυγος του Ιρβιν, Τέρι, το 2016, όταν την πέταξε έξω από την εταιρία

διαχείρισης του ζωολογικού κήπου του Ιρβιν στην Αυστραλία.

«Είναι μια πολύ λυπηρή κατάσταση» δήλωσε στην αυστραλιανή έκδοση της «Daily Mail» η αδερφή του «κροκοδειλάκια», ο οποίος πέθανε το 2006 από τσίμπημα σελαχιού.

Δεν μιλάνε

Όπως αποκάλυψε, μετά το 2016 δεν μιλάει ούτε στην Τέρι ούτε στα παιδιά που απέκτησε με τον αδερφό της, την Μπίντι και τον Ρομπ Τζούνιορ. Ο πατέρας του Ιρβιν, Μπομπ Σίνιορ, έχει να τους μιλήσει από το 2008, όταν αποχώρησε από τη διαχείριση του ζωολογικού κήπου Australia Zoo που είχε ιδρύσει ο ίδιος στο Κουίνσλαντ.

Είχε προηγηθεί κόντρα με την Τέρι, η οποία είχε αναλάβει τη διαχείριση μετά τον θάνατο του Στιβ Ιρβιν. Τώρα, ο Μπομπ Σίνιορ ζει απομονωμένος σε ακίνητο στο Κινγκαρόι, ενώ έχει δηλώσει απογοητευμένος που η εγγονή του Μπίντι δεν τον κάλεσε στον γάμο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα