Ιστορία βγαλμένη από horror στην Ιντιάνα: Ζευγάρι υιοθέτησε 6χρονο κορίτσι και ισχυρίζεται ότι είναι 22 ετών

14:04 24/9/2019 - Πηγή: People

Αν έχετε δει την ταινία Orphan, τότε η ακόλουθη ιστορία θα σας φανεί πολύ γνώριμη. Η Κριστίν και ο Μάικλ Μπαρνέτ έψαχναν το 2012 να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είχαν κάνει κανονικά ένα αγοράκι που βρισκόταν στο φάσμα του αυτισμού, κι επειδή αντιμετώπιζαν θέματα με εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώθηκαν, δε μπόρεσαν να κάνουν δεύτερο.

Ήταν όμως καλά στα οικονομικά τους και σκέφτονταν ότι η υιοθεσία είναι μια πολύ σπουδαία επιλογή, αφού θα προσέφεραν μια σταθερή ζωή σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Βρέθηκαν λοιπόν σε ένα ορφανοτροφείο

στη Φλόριντα και υιοθέτησαν τη μικρή Ναταλία. Ήταν 9 χρονών τότε, γεννημένη το 2003 στην Ουκρανία.

Από την πρώτη στιγμή που την πήραν όμως, παρατήρησαν περίεργη συμπεριφορά. Στην αρχή δε μπορούσε να περπατήσει και ξαφνικά σηκωνόταν και πήγαινε να βουτήξει στη θάλασσα επειδή δεν την έπαιρναν οι γονείς της στην αγκαλιά τους. Όταν την έκαναν μπάνιο, έβλεπαν τρίχες στον εφηβαίο που προσιδιάζουν σε ενήλικη γυναίκα κι όχι 9 ετών κορίτσι. Την πετύχαιναν να ρίχνει στον καφέ τους απορρυπαντικά ή άλλες ουσίες και όταν τη ρωτούσαν τι κάνει, απαντούσε «προσπαθώ να σας δηλητηριάσω».

Άλλες φορές έγραφε στον καθρέπτη του μπάνιου με αίμα. Τα βράδια τους παρακολουθούσε καθώς κοιμούνταν, ενώ έκρυβαν όλα τα αιχμηρά αντικείμενα για να μην τους σκοτώσει ενύπνιους. Η κατάσταση άρχιζε να ξεφεύγει και να τρομοκρατεί.

Μετά από 3 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να την παρατήσει σε ένα κτήριο στην Ιντιάνα και να φύγει για τον Καναδά για να γλυτώσει. Πριν λίγους μήνες η αστυνομία βρήκε το κορίτσι και απήγγειλε κατηγορίες στους Μπαρνέτ και τους συνέλαβε. Το πράγμα όμως γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο.

Η Κριστίν Μπαρνέτ ισχυρίζεται ότι η Ναταλία δεν είναι 9 ετών, αλλά 22 και είναι ψυχοπαθής που παριστάνει το παιδί. Δικαιολογεί μάλιστα το μέγεθος της με τον νανισμό που έχει και εξηγεί ότι ακόμα κι αν ήταν παιδί με νανισμό, θα αναπτυσσόταν έστω και λίγο εφόσον ήταν όντως 9 ετών. Η Ναταλία παρέμεινε ίδια κι απαράλλακτη σε μέγεθος από την πρώτη μέρα.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι η Κριστίν και ο Μάικλ μεγάλωσαν μια χαρά τον γιο τους, ο οποίος κάνει και ακαδημαϊκή καριέρα, θα φτάσει στο συμπέρασμα ότι η αλήθεια βρίσκεται στη μεριά τους. Είναι όμως μια τόσο παράξενη ιστορία που σίγουρα θα εμφανίσει κι άλλες ανατροπές.

Εξάλλου, όταν η ζωή αντιγράφει το σινεμά, όπως στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα δεν έχουν ποτέ μόνο μία ανάγνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα