Μέγκαν Μαρκλ: Ο θαυμασμός του Χάρι για τη ανεπιτήδευτη κοινωνικότητά της – Τα στιγμιότυπα από το επίσημο ταξίδι στη Νότια Αφρική

13:23 24/9/2019 - Πηγή: People
Credit: SplashNews.com

1 από 4

Credit:SplashNews.com

2 από 4

Credit: SplashNews.com

3 από 4

Sponsored AdCredit: SplashNews.com

4 από 4

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν το 1οήμερο ταξίδι τους στην Αφρική, με πρώτο σταθμό τη Νότια Αφρική. Τα πρώτα στιγμιότυπα, μάλιστα, από τις επισκέψεις του σε φιλανθρωπικά σωματεία και οι συναντήσεις τους με ντόπιους έχουν σχολιαστεί κυρίως για την άνεση με την οποία η πολυσυζητημένη δούκισσα

του Σάσεξ επικοινωνεί με τον κόσμο.

Αυτή, λοιπόν, η «φυσική τάση» της Μέγκαν να ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στα καλέσματα, τις κουβέντες και τις αγκαλιές τους έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού ακόμα και από τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι. Όπως σχολιάζει η Τζούντι Τζέιμς, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, τα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του ζευγαριού στη Νότια Αφρική όχι μόνο αποκαλύπτουν την «αυθεντική» και «φυσική» συμπεριφορά της δούκισσας, αλλά και τον θαυμασμό με τον οποίο ο Πρίγκιπα παρακολουθεί τη σύζυγό του να ξεχωρίζει και παίρνει πρωτοβουλίες στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Όπως εξηγεί: «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δείχνουν κάπως περίεργα όταν πρέπει να συμμετάσχουν σε πιο αυθόρμητες και διασκεδαστικές δραστηριότητες στις περιοδείες τους και ειδικά οι Πρίγκιπες φημίζονται για το κακό στιλ τους στον χορό, που μαρτυρά μια εσωστρέφεια στον χαρακτήρα τους. Ακόμα και ο Χάρι, που γενικά είναι πιο χαλαρός, μοιάζει ακόμα πιο ευτυχισμένος χάρη στη κοινωνική αυτοπεποίθηση και την άνεση της Μέγκαν».

Και προσθέτει: «Η Μέγκαν έχει δείξει πολλές φορές σημάδια ότι είναι αυθεντικά ευγενική και ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που συναντά, ενώ ανταποκρίνεται μ’ ένα τρόπο που μοιάζει πολύ φυσικός.»

Η Τζούντι Τζέιμς εξηγεί ότι η Μέγκαν δείχνει εξαιρετικά χαρούμενη σ’ αυτό το ταξίδι και έχει διάθεση να περάσει χρόνο με τον κόσμο με τον οποίο έρχεται σε επαφή. Και αυτή η διάθεσή της επικροτείται και ενισχύεται από τον Χάρι.

Τα στιγμιότυπα από τις μέχρι στιγμής δημόσιες εμφανίσεις και επισκέψεις τους στο Κέιπ Τάουν φανερώνουν την καλή διάθεση της δούκισσας του Σάσεξ που δεν έχει κανένα πρόβλημα να χορέψει με τους ντόπιους, να γελάσει μαζί τους ακόμα και να «αράξει» – κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο- μαζί τους στην παραλία.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα της επίσκεψής του στη Νότια Αφρική >>> 

Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Έφτασαν στη Νότια Αφρική με τον γιο τους Άρτσι – Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψή τους

*Με στοιχεία από τη Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα