FIFA: Δίνει τελεσίγραφο για Grexit στον Κοντονή

Την άμεση συμμόρφωση με τους υπάρχοντες κανόνες ζητά η FIFA από την ΕΠΟ στην πολυαναμενόμενη επιστολή της ζητώντας την άμεση συμμόρφωση μέχρι τις 15 Απριλίου.

Σε περίπτωση τελικά που δεν ξαναρχίσει το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο και έχει ματαιωθεί μετά από απόφαση της Κυβέρνησης, θα επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις, με λίγα λόγια θα γίνει πράξη το Grexit.

Αυτό σημαίνει

ότι πλέον τη λύση μπορεί να δώσει μόνο ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος και ανέβαλλε το Κύπελλο Ελλάδας.

Αν και ο ίδιος έχει κάνει σαφές πως δεν θα υποχωρήσει στο ζήτημα, όλα δείχνουν πως θα γίνει μία ακόμα προσπάθεια συνάντησης των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να πάρουν και εκείνες θέση στην υπόθεση και επίσημα.

Παράλληλα από τη στιγμή που απόφαση του ΣτΕ -στο οποίο έχει προσφύγει η ΕΠΟ- δεν αναμένεται πριν λήξει το τελεσίγραφο (πήρε αναβολή η υπόθεση για 19 Απριλίου), το μπαλάκι περνά στον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος δέχεται πιέσεις για να παραιτηθεί, γεγονός που μπορεί και να αλλάξει τη στάση της Πολιτείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα