Ξαφνική αποχώρηση από το Τατουάζ για ηθοποιό της σειράς! Το ανακοίνωσε στο Instagram

Πρόκειται για μια επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η οποία σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και χαρίζει στο κανάλι το αίσθημα της ικανοποίησης για την επιλογή του. Ο λόγος για τη σειρά του Alpha, Τατουάζ η οποία προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Βάνα Δημητρίου, η οποία υπογράφει το σενάριο της σειράς, φροντίζει να κρατά τους τηλεθεατές σε εγρήγορση και έτσι στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πρόσθεσε έναν ακόμη ρόλο, που ενσάρκωσε η Κύπρια ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου.


Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kyriakou (@christinakyriakou) στις 4 Οκτ, 2018 στις 12:35 πμ PDT

Η ίδια υποδύεται τη Χριστίνα Ζερβού, μια δημοσιογράφο η οποία γράφει ένα βιβλίο για τον δολοφόνο! Ωστόσο, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος ρόλος, ολοκλήρωσε τον κύκλο του, αφού η ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το Τατουάζ μέσα από το Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με αρκετούς από τους συντελεστές της τηλεοπτικής παραγωγής και έγραψε: «Και κάπως έτσι έκλεισε το μίνι επαγγελματικό μας ταξιδάκι για τα γυρίσματα του “Τατουάζ” σε ένα υπέροχο μέρος της Ελλάδας τα Μετέωρα! ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ. (ένα μέρος της ομάδας) #workandpleasure #teamwork #tatouaz #filming #meteora #greece».

Ποια θα είναι όμως η σεναριακή συνέχεια της σειράς;

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kyriakou (@christinakyriakou) στις 30 Οκτ, 2018 στις 6:18 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε ξανά νυφικό και εξομολογείται για το γάμο της: «Όταν εμφανίστηκε ο Σάκης στη ζωή μου, οι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα