Τα μεταλλικά βερνίκια κάνουν δυναμική είσοδο

Για ευνόητους λόγους τα μεταλλικά βερνίκια νυχιών τα έχουμε συνδέσει είτε με τα 80’s που δεν ήταν και η πιο καλόγουστη εποχή είτε με την μαμά μας που είχε πάντα στο μπουντουάρ ένα λευκό ή απαλό ροζ κατά προτίμηση στα νύχια σχεδόν πάντα. Ήταν κάτι σαν το κραγιόν στην απόχρωση ¨σάπιο μήλο” που μας πήρε χρόνια να μάθουμε ποια είναι!

Τα αποφεύγαμε και η αλήθεια είναι ότι δεν έκαναν την εμφάνιση τους στα trends ανά σεζόν. Αραιά και που τα χρησιμοποιούσαν οι

nail artists στα παρασκήνια ώστε να δημιουργήσουν ένα extravagant αποτέλεσμα συνήθως σε πολύ έντονα χρώματα στο instagram και στα editorials γιατί “γράφουν” υπέροχα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως επανέρχονται και μάλιστα δυναμικά αφού οι περισσότεροι Οίκοι λάνσαραν τη φετινή σεζόν και από ένα μεταλλικό βερνίκι. Και πολύ χαρήκαμε γιατί είναι λαμπερά, με μια μικρή δόση shimmer στη σύνθεση τους και θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα glam look τόσο στις γιορτές όσο και πριν ή μετά από αυτές.

Οι nail artists τα προτείνουν ανεπιφύλακτα αφού υπάρχει μια απόχρωση για κάθε μία από εμάς που ταιριάζει στην επιδερμίδα και το look μας. Είναι hot trend και πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά. Αν θέλουμε κάτι διακριτικό μπορούμε να επιλέξουμε μια nude απόχρωση που δεν είναι όμως αόρατη ή βαρετή. Αν πάλι πρόκειται για βραδινή έξοδο ένα σκούρο ή πολύ έντονο χρώμα πάντα συνδυασμένο με total black look θα κάνει τη διαφορά και θα τραβήξει την προσοχή.

Όπως και να έχει εμείς είμαστε πολύ χαρούμενες που κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και μάλιστα πιο ανανεωμένα από ποτέ. Άλλωστε οι συνθέσεις είναι βελτιωμένες και οι αποχρώσεις απλά υπέροχες.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας μία από τις οποίες σίγουρα θα σας ταιριάζει. Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να ακολουθήσετε το metallic look και στο μακιγιάζ σας.

OPI Nail Polish Take a Right on Bourbon

Chanel Le Vernis Opulence

Essie Nail Color Empire State of Mind

Korres Gel Effect Nail Colour Holographic-ash

Διαβάστε ακόμη:

H Meghan Markle λάμπει και δεν είναι από ευτυχία μόνο

Μήπως σας θυμίζει κάτι η συσκευασία του νέου αρώματος της KKW;

Keywords
Τυχαία Θέματα