Έρχεται η 24η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Σήμερα ξεκινάει η 24η Αthens Xclusive Designers Week και ανυπομονούμε να δούμε όλα τα shows των διάσημων και νέων Ελλήνων σχεδιαστών. Η Εβδομάδα Μόδας πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο και η 24η ΑΧDW ξεκινάει σήμερα με 3 πολύ δυναμικά shows.

O γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Σωτήρης Γεωργίου θα ανοίξει την εβδομάδα μόδας με ένα show που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών. Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο οίκος Kathy Heyndels

και ο Τakis Giannetos που θα δείξουν τα ρούχα της νέας τους κολεξιόν στο The Upper House στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα στο Πρω1νό ο Χρήστος Νέζος έκανε live σύνδεση με το Ζάππειο Μέγαρο όπου πραγματοποιούνται τα πιο πολλά shows της AXDW και εκεί ήταν οι σχεδιαστές Tassos Mitropoulos, Takis Giannetos, Γιάννης Τόγκος (Kathy Heyndels) και η Irene Angelopoulos που μας έδωσαν μια μικρή γεύση για όλα όσα θα δούμε. Η Τόνια Φουσέκη που διοργανώνει την AXDW κάθε σεζόν με τεράστια επιτυχία μίλησε στο Πρω1νό και αποκάλυψε μερικά πράγματα από όλα αυτά που θα δούμε φέτος στην Εβδομάδα Μόδας.

Εμείς όμως στο Faysbook.gr έχουμε μάθει πολλά hot news σχετικά με την 24η AXDW και τα μοιραζόμαστε μαζί σου!

#1. Το show Kathy Heyndels και Takkis Giannetos θα έχουν πολλά γνωστά ονόματα και μάλιστα στο show του οίκου Kathy Heyndels θα περπατήσουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ειρήνη Κολιδά και Σόφη Πασχάλη.

#2. Τη δεύτερη μέρα της AXDW θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις επιδείξεις γνωστών ρουμάνων σχεδιαστών και ένα εκπληκτικό show του μοναδικού Diego Dolcini με έμφαση στα παπούτσια.

#3. Η 3η μέρα της AXDW είναι η ημέρα των νέων σχεδιαστών αλλά και των New Designers Awards. Οι σχεδιαστές που θα διαγωνιστούν είναι η Alexandra Design, Anastasia Laftsidi, frini Giannouli, Klelia Andrali, Christina E. Vatsina, Heliana, Luna Morgaciova. H Lefkon, περσινή νικήτρια 2 βραβείων της AXDW, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό show και είμαστε σίγουροι πως θα μας κερδίσει και φέτος.

#4. Το Σάββατο ξεκινάει δυναμικά στην AXDW με το show της γνωστής και διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Coral Castillo. Στις 16.00 ο Ζuhair Murad, καταξιωμένος σχεδιαστής σε όλο τον κόσμο θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν και ανυπομονούμε να τη δούμε!

#5. Τα γνωστά σαμπουάν Le Petit Marseillais δημιουργούν ένα show εμπνευσμένο από τα χρώματα των μπουκαλιών των σαμπουάν τους. Καλούνε γνωστούς σχεδιαστές να δημιουργήσουν ρούχα βασισμένα στις αγαπημένες αποχρώσεις τους.

#6. Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Daphne Valente επιστρέφει στη δημιουργία ρούχων μετά από πολλά χρόνια και ύστερα από μια πολύχρονη αφοσίωσή της στα κοσμήματα.

#7. Η Κυριακή ξεκινάει με το show του Βασίλη Ζούλια και το θέμα φέτος είναι 90s fashion Shootings!

#8. Η Βίκυ Καγιά έρχεται αμέσως μετά με την τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της με ένα show που θα συζητηθεί.

#9. Η Εβδομάδα Μόδας ολοκληρώνεται με τους MiRo στο Ωδείο Αθηνών και αυτή τη φορά το χρώμα έμπνευσης των σχεδιαστών είναι το κόκκινο!

Μπορείς να παρακολουθήσεις και εσύ δωρεάν τις επιδείξεις των αγαπημένων σου σχεδιαστών παίρνοντας την πρόσκλησή σου από το Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη ο1/11 μεταξύ 15.00-17.00.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα παπούτσια που έχουν δημιουργήσει «χαμό» στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα