Πρω1νό: Τα σχόλια της Φαίης για τη νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νάσο Αναστασόπουλο!

Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο τα πάει περίφημα. Στα τέλη του Αυγούστου έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια προχώρησε στην προσωπική της ζωή κάνοντας μια σοβαρή σχέση, μετά από τριάμισι χρόνια. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! την είχε απαθανατίσει χεράκι-χεράκι, με το νέο της σύντροφο στη Νάξο. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά, δεν είναι άλλος από τον Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην

Αθήνα, το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο.

Ο Νάσος είναι 27 ετών και είναι έξι χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το ζευγάρι να δημιουργήσει μια όμορφη σχέση. Μάλιστα, η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Open, σχολίασε το γεγονός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People: «Δεν σου κρύβω πως στην αρχή αυτό λίγο με ξάφνιασε, ποτέ δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είμαι ζευγάρι με κάποιον μικρότερο. Γνωρίζοντας τον όμως αυτή η διαφορά χάθηκε και κατάλαβα τι εννοούν όταν λένε πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο στις ουσιαστικές σχέσεις».

Πλέον το ζευγάρι δεν έχει κανένα ενδοιασμό για τον δεσμό τους και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμη, την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκαν παρέα το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μάλιστα, βρέθηκαν στο καμαρίνι του τραγουδιστή και φωτογραφήθηκαν τόσο με τον ίδιο, όσο και με την καλή του, Ευαγγελία Αραβανή. Το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις 27 Οκτ, 2018 στις 5:45 μμ PDT

Νέες φωτογραφίες του ζευγαριού δημοσίευσε σήμερα εβδομαδιαίο περιοδικό. Το εν λόγω θέμα σχολίασε η παρέα του Πρω1νού και η Φαίη μας άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη της για την Κατερίνα και τον Νάσο. Συγκεκριμένα, είπε: «Μου αρέσουν αυτοί. Μου αρέσουνε. Τους χαίρομαι όταν τους βλέπω»

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου! Δείτε τον για πρώτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα