Η αποκάλυψη της Ελένης Τσαλιγοπούλου που άφησε τη Φαίη με το στόμα ανοιχτό!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου. Η γνωστή καλλιτέχνιδα, μίλησε για τις ανασφάλειες που κουβαλουσε, ενώ αποκάλυψε πότε ένιωσε ισορροπημένη.

«Σαν παιδί επαρχιακής πόλης είχα πιο πολύ ανασφάλειες. Έπρεπε να ξεπεράσω τα 40 για να μπορέσω να αισθανθώ πιο ισορροπημένη σαν άνθρωπος. Μέχρι πριν τα 40 ήμουν μόνο για τη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Μάλιστα, μίλησε για τον γιο της και αποκάλυψε: «Ήμουν ενοχική σε σχέση με τη μητρότητα γιατί δεν κατάφερα να δώσω ποιοτικό χρόνο στο παιδί μου.

Ο γιος μου είναι 37 ετών. Ο γιος μου είναι 37».

Ακόμη αποκάλυψε τον λόγο που βγάζει τα παπούτσια στις εμφανίσεις της και μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση: «Τα βγάζω τα παπούτσια, όχι μόνο για να αισθανθώ ελεύθερη, αλλά και γιατί δεν αντέχεται το ψηλοτάκουνο 2,5 ώρες. Μετά από 20 λεπτά δεν υπάρχει ούτε make up ούτε μαλλί. Είμαι μούσκεμα, ιδρωμένη και έχω γίνει ένα με τον κόσμο. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να δίνουμε σημασία στα πιο ουσιαστικά θέματα και όχι μόνο στο να είμαστε ωραίες και ντάνες. Ο ερωτισμός δε χάνεται επειδή θα βρεθούν κάποιες ρυτίδες. Δε με ενδιαφέρει αν έχω παχύνει ή αν έχω αδυνατίσει».

Ωστόσο, η αποκάλυψη της ερμηνεύτριας ότι ο γιος της είναι 37 ετών άφησε άφωνη την παρέα του Πρω1νού! Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Τι; Τι λέτε ρε παιδιά; Πότε τον έκανε;» ενώ ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Σοκ».

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η Φαίη μας έμεινε με το στόμα ανοιχτό…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Το καυστικό σχόλιο για την αφίσα του με τη Δέσποινα Βανδή και η αντίδραση της τραγουδίστριας «Παναγία μου»!

Keywords
Τυχαία Θέματα