Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Κάτω από τη συνέντευξη μας στα sites θα γράφουν “έλα μωρέ φάλαινα…”»

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και τους νεότερους άντρες, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην οικονομική της κατάσταση.

«Δε θα μπορούσα να είμαι με νεότερο άντρα, βαριέμαι! Τι να κάνει ένας μικρότερος άντρας; Να κάθεται μαζί μου και να βλέπει τηλεόραση; Μια γυναίκα που να πλησιάζει τα 60 και να τρέχει πίσω από έναν άντρα νεότερο όταν θα την παρατήσει; Γιατί θα την παρατήσει. Υπάρχει το κομμάτι sex, μια φορά στις τόσες με έναν που ήμασταν μαζί. Εγώ δεν θέλω σχεδόν ποτέ πια. Έχω

κουραστεί», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για το βάρος της: «Τα χειρότερα τα άκουσα όταν πάχυνα και συνεχίζω να τα ακούω. Αν γράψουν κάποια sites κάτι από τη συνέντευξη μας θα αρχίσουν από κάτω και θα γράψουν “έλα μωρέ φάλαινα…”. Τώρα πια γελάω. Έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια που είμαι μέσα σ΄αυτό που δε γίνεται να με ενοχλεί».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικονομική της κατάσταση: «Με τα χρήματα που δινει το θέατρο δε γίνεται να κρατήσεις ένα σπίτι. Πέρυσι ήμουν σε 3 δουλειές και έπαιρνα 40 και 50 ευρώ τη μια δουλειά. 120 ευρώ τη βδομάδα. Έχει τύχει να πάρω και 30 και 20 ευρώ για την κάθε παράσταση. Έχει καταντήσει γραφικό το “Η Καίτη Φίνου πεινάει”. Δεν πεινούσα ποτέ. Φαίνεται να πεινάω;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Ελένης Τσαλιγοπούλου που άφησε τη Φαίη με το στόμα ανοιχτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα