Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στην φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη από τον γάμο Οικονομάκου – Μιχόπουλου!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν στο Γύθειο τον περασμένο Νοέμβριο και αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος, το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν το θρησκευτικό γάμο τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στην Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό. Από το πλάι του ζευγαριού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι τους συγγενείς,

φίλοι και συνεργάτες.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού με θέα τη θάλασσα, απόλαυσαν το γεύμα τους, ενώ στην συνέχεια διασκέδασαν με την ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ήταν τρελά ευδιάθετοι και έτσι παρέσυραν και τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρόν της έδωσε και η επιστήθια φίλη της νύφης, Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να αποφεύγει να δίνει τροφή για σχόλια που αφορούν την προσωπική της ζωή, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι πιο χαλαρή και έτσι παρευρέθηκε στον γάμο συνοδευόμενη από τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η Βάσω φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλέ, ενώ επέλεξε να χτενίσει τα μαλλιά της σε αυστηρό ύφος. Η παρουσία της μαγνήτισε τα βλέμματα και γοήτευσε για άλλη μια φορά τον σύντροφο της.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο και δέχτηκε δεκάδες κολακευτικά σχόλια από τους followers της.

Ωστόσο σε ένα από αυτά, ήταν και το σχόλιο του συντρόφου της. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος της έγραψε: «Πριν το χορευτικό στην πισίνα;», με την ηθοποιό να απαντά: «Εγώ ήμουν με την ομάδα του ανσάμπλ», κάνοντας έτσι πλάκα για το χορευτικό στην πισίνα, όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Άννα Λορένη: Τι δήλωσε για τον χωρισμό Ζάρλα – Μιζεράκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα