Δείτε ποιες αφέλειες ταιριάζουν στο δικό σας σχήμα προσώπου

Οι αφέλειες καθώς και τα bob-lob είναι οι τελευταίες τάσεις στα μαλλιά. Αρκετές επώνυμες εμφανίζονται τους τελευταίους μήνες με το συγκεκριμένο hair look και τους ταιριάζει πάρα πολύ, η αλήθεια είναι. Κάπως έτσι αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε σοβαρά τώρα που αλλάζει ο καιρός και πρέπει μία αλλαγή να την κάνουμε. Το θέμα είναι αν μας ταιριάζουν ή όχι. Κι αν ναι, ποιες αφέλειες είναι

ιδανικές για το δικό μας σχήμα προσώπου.

Οι ειδικοί μας έλυσαν την απορία δίνοντας ζωντανό παράδειγμα τις celebrities που το τόλμησαν ή το έχουν καιρό γιατί ξέρουν ότι τους ταιριάζει και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουν.

Για να δούμε τις πιο χαρακτηριστικές.

Εmma Stone: Μικρό Μέτωπο

Αν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία πρέπει να κόψουμε ασύμμετρες αφέλειες που θα το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο. Ακόμα καλύτερα είναι να είναι τόσο μακριές ώστε να μπορούμε να τις φορμάρετε στο πλάι.

Dakota Johnson: Οβάλ Πρόσωπο

Εδώ πρόκειται για εύκολη υπόθεση αφού στο οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν σχεδόν όλοι οι τύποι αφέλειας. Οι καλύτερες όμως είναι αυτές που ακουμπούν στα φρύδια και είναι πιο μακριές στις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τις πάτε όπου θέλετε, κλασσικά στην ευθεία ή στην άκρη.

Reese Whitherspoon: Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Το συγκεκριμένο σχήμα είναι πράγματι ιδιαίτερο. Οπότε, οι πλαϊνές αφέλειες, τύπου φράντζα, δίνουν μια ισορροπία. Οι καταλληλότερες είναι εκείνες που έχουν διαφορετικά στρώματα, το πιο κοντό ακουμπά την αρχή των φρυδιών και το πιο μακρύ την εξωτερική γωνία των ματιών.

Taylor Swift: Στρογγυλό Πρόσωπο

Στην περίπτωση της Swift οι κλασικές, γεμάτες και ολόισια κομμένες αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο είναι οι ιδανικές. Επίσης πρέπει να είναι στρογγυλεμένες, να κάνουν δηλαδή καμπύλη, κάτι που επιτυγχάνεται στο styling. Οι γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο πρέπει να αποφεύγουν τις αυστηρές, γραμμικές αφέλειες αφού αυτό το ύφος δεν κολακεύει τα πρόσωπα που δεν έχουν γωνίες.

Διαβάστε ακόμη:

Η μεγάλη επιστροφή των baby bangs

Οι νέοι κανόνες στο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα