Γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ανακοίνωσε στην εκπομπή του ότι πάσχει από καρκίνο

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν αντιμέτωποι οι ακροατές του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, αφού ανακοίνωσε στην εκπομπή του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι για λίγο καιρό θα εγκαταλείψει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ώστε να δώσει βάρος στην υγεία του.

Ο λόγος για τον Άγγλο ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή, Mark Radcliffe, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή Folk Show στο BBC.

Ο 60χρονος παρουσιαστής την περασμένη Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στεναχώρησε τους ακροατές του καθώς ανακοίνωσε ότι πάσχει

από καρκίνο. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει πως ο καρκίνος έχει επηρεάσει τη γλώσσα και τους λεμφαδένες του.

Ευτυχώς όμως για καλή του τύχη ο καρκίνος βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έτσι οι πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημα, είναι πολύ μεγάλες. Ο ίδιος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος, καθώς όπως είπε, ελπίζει να επιστρέψει στην αγαπημένη του δουλειά στις αρχές του νέου έτους.

«Θα επιστρέψω – μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό – απλά δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε θα είναι», ανέφερε.

Μάλιστα, ο Mark Radcliffe έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Twitter, με την οποία ήθελε να ενημερώσει το κοινό του, ότι πρόκειται να απέχει από τα κοινά για λίγο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Τώρα είναι λυπηρό να ανακοινώσω ότι έχω καρκίνο στη γλώσσα και στους λεμφαδένες. Είμαι βέβαιος ότι θα καταλάβετε πως πρόκειται να εξαφανιστώ για λίγο. Όλα έχουν διαγνωστεί πολύ νωρίς και όλα θα πάνε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος, ο γνωστός παρουσιαστής δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα οποία του έδωσαν μεγάλος θάρρος και πίστη. Έτσι, δύο μέρες αργότερα ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους που μπήκαν στην διαδικασία να του γράψουν τις ευχές τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό ραδιοφωνικό παραγωγό, αλλά και παρουσιαστή, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά από το 1980.

Δείτε ακόμη: Τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα! Εκσφενδονίστηκε με το αυτοκίνητο της

Keywords
Τυχαία Θέματα