Νίκη Παλληκαράκη: Το δημόσιο μήνυμα της κουμπάρας της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον γάμο!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βίωσε η Αθηνά Οικονομάκου, το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι, μετά τον πολιτικό γάμο που πραγματοποίησε τον περασμένο Νοέμβριο στο Γύθειο και αφού καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο του Μάξιμο, επισφράγισε τον έρωτα του ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Το χαρμόσυνο γεγονός πραγματοποιήθηκε στο νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα

στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του καλού της.

Το παρόν έδωσαν περίπου 150 καλεσμένοι και ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι: Βάσω Λασκαράκη, η Μαρία Σολωμού, ο Πάνος Μουζουράκης, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνη Καλημέρης, αλλά και οι νιόπαντροι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στην γαμήλια δεξίωση, ενώ απόλαυσαν ένα μοναδικό show με χορευτές μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψε η νύφη με την εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti, ενώ ιδιαίτερα κομψός ήταν και ο γαμπρός Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος επέλεξε ένα άσπρο κοστούμι.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η φίλη της Αθηνάς, Νίκη Παλληκαράκη και ο επιστήθιος φίλος του Φίλιππου, Μιχάλης Νέζης.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το τέλος της γαμήλιας τελετής, η Νίκη Παλληκαράκη θέλησε να εκφράσει την χαρά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

«Σας αγαπάω πολύ κουμπαράκια μου λατρεμένα και σας ευχαριστώ για την απέραντη χαρά που μου δώσατε και την τιμή που μου κάνατε σ’αυτήν την υπέροχη μέρα της ζωής σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που απεικονίζει την ηθοποιό με τον σύζυγο της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα: Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα