Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί δεν παρευρέθηκε στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου;

Το περασμένο Σάββατο (6/10), η Αθηνά Οικονομάκου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ήλθε σε γάμο με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζεύγος είχε ήδη παντρευτεί από το 2017 με πολιτικό γάμο. Ο λαμπερός γάμος τους στο νησί της Μυκόνου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και τους φωτογραφικούς φακούς.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί

μια δημοφιλή -αν όχι την δημοφιλέστερη- ηθοποιό της τελευταίας δεκαετίας, της οποίας η φήμη αυξήθηκε κατακόρυφα από το 2009. Ενώ μάλιστα έχει κάνει και επιχειρηματικά βήματα στον χώρο των κοσμημάτων.

Αρκετοί celebrities έδωσαν το παρόν στον γάμο τους ζεύγους. Ωστόσο, η απουσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν ιδιαίτερα αισθητή.

Ο Γιάννης και η Αθηνά συνδέονται από στενή συνεργασία στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που συμπρωταγωνιστούν, «Έλα Στη Θέση Μου».

Ο γνωστός ηθοποιός για πολλούς και διάφορους λόγους θα μπορούσε να μην παρευρεθεί στον γάμο. Ας σημειωθεί πως στον γάμο ήταν καλεσμένη και η πρώην σύζυγος του Βάσω Λασκαράκη, με τον νυν σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Έτσι, δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προτίμησε να μείνει Αθήνα για να μην έρθει εκείνος, η Βάσω Λασκάρακη και ο σύντροφος της, σε δύσκολη θέση, ώστε και να κυλήσουν τα πάντα ομαλά και για όλους τους προσκεκλημένους.

Ο λόγος που έκανε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να μην πάει στην Μύκονο για να παρακολουθήσει και να ευχηθεί από κοντά για τον γάμο της συνάδελφου του, είναι οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αφού βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες για την παράσταση «Μακρικωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η πρεμιέρα δεν αργεί να έρθει και έτσι ήταν λογικό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να μην καταφέρει να ταξιδέψει μέχρι το νησί των Ανέμων.

Δείτε ακόμη: Άννα Λορένη: Τι δήλωσε για τον χωρισμό Ζάρλα – Μιζεράκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα