Χαρμόσυνα νέα: Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Είναι γεγονός πως ένα παιδί είναι θείο δώρο για κάθε ζευγάρι, που θέλει να δώσει αγάπη και στοργή σε ένα μικρό πλασματάκι.

Αυτό το συναίσθημα βιώνει και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και το πρώην μοντέλο και Μις Ελλάς για το 2012 σύζυγός του, Αθηνά Πικράκη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν λίγες ώρες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Ο αμυντικός της τουρκικής Αλάνιασπορ και η Αθηνά Πικράκη, γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, γιόρτασαν και την τέταρτη επέτειό τους,

λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, τον περασμένο Αύγουστο, και σήμερα ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους, αλλά και εκείνοι ως άνθρωποι.
Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής μέσω φωτογραφίας από το μαιευτήριο που δημοσίευσε με μορφή story, στον προσωπικό του λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Επιπλέον, με την συγκεκριμένη φωτογραφία, ο νέος πατέρας, αποκάλυψε το φύλλο του μωρού. Αφού, στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, απεικονίζονται και τα μπαλόνια με τον σχετικό χρωματισμό τους, τα οποία στολίζουν το δωμάτιο της συζύγου του, Αθηνάς Πικράκη, στο νοσοκομείο.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα είναι πολλές. Εκτός από την συμμετοχή του στην Εθνική μας ομάδα, πρέπει να βρίσκεται και στην ομάδα του στην γειτονική χώρα. Όμως δεν τον εμποδίζουν αυτά από το να χαρεί τον έρωτά του με την γυναίκα που αγαπάει. Πόσο μάλλον με τον ερχομό του νεογέννητου.

Δείτε την φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο:

Δείτε ακόμη: Τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα! Εκσφενδονίστηκε με το αυτοκίνητο της

Keywords
Τυχαία Θέματα