Τατιάνα Στεφανίδου: Από την Κεφαλονιά στην Κέρκυρα – Το βίντεο από τις διακοπές

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος διανύουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, μιας και στις 23 Αυγούστου ο παρουσιαστής θα πει την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές του MEGA μέσα από το «Live news».

Προς το παρόν, οι δυο τους εξακολουθούν να χαίρονται τις διακοπές τους και τις ανέμελες

βόλτες τους στα αγαπημένα τους νησιά, τα οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο και έτσι πλέον έχουν αποκτήσει τα δικά τους στέκια.

Είτε βρίσκονται μεσοπέλαγα είτε βρίσκονται σε κάποιο λιμάνι και εξερευνούν το νησί, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί. Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο από την επίσκεψή τους στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, η οικοδέσποινα του «T-live», που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας από Σεπτέμβρη, μας έδωσε μια γεύση από τις βόλτες τους αλλά και από το δείπνο που είχαν. Η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογράφισε αγαπημένα σημεία, τα οποία θα χαζεύει όλο τον χειμώνα, όπως συμβαίνει στους περισσότερους.

«Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα ‘χω σεργιανίσει», σημείωσε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές – Η ομοιότητά τους

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα

 Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές – «Οι άγγελοί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα