Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές – Η ομοιότητά τους

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και απολαμβάνει τις διακοπές μαζί με την οικογένειά του! Ο γνωστός παρουσιαστής, που για περίπου ένα εξάμηνο έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor All Star» μακριά από τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του και την οικογένειά του εδώ, τώρα προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και να χαρεί κάθε στιγμή μαζί τους.

Στο πλευρό του βρίσκεται πάντοτε η σύζυγός του και μητέρα του τέταρτου παιδιού του, Κωνσταντίνα Καραλέξη,

με την οποία παραμένουν full in love! Οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Έτσι, το καλοκαίρι τους περιλαμβάνει πολλές διακοπές και ακόμα περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την οικογενειακή επίσκεψη στον ποταμό Αχέροντα. Ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά χάρηκαν με την καρδιά τους αυτή την εμπειρία, που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη. Ο Γιώργος Λιανός είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται πάλι κοντά σε όλα τα παιδιά του.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του, λοιπόν, ο παρουσιαστής μας δείχνει ένας προς ένα τα παιδιά του, τα μεγαλύτερα από τα οποία έχουν πάρει και τα ανοιχτόχρωμα μάτια του, ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν και μία αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

«A day well spent», αρκέστηκε να σημειώσει ο Γιώργος Λιανός, μιας και οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα

 Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές – «Οι άγγελοί μου»

 Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Η κόρη τους τους «τσάκωσε» στην πιο τρυφερή στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα