Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τους τελευταίους μήνες φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Νίκα, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι είναι μαζί.

Οι κοινές εμφανίσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και οι πρόσφατες διακοπές τους στις Λευκάδα προδίδουν ότι είναι ζευγάρι, όμως οι δυο τους δεν επιθυμούν να εκθέτουν τη σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική ζωή τους και έτσι σπάνια τοποθετούνται

δημόσια γι’ αυτή ή κάνουν εμφανίσεις με τους συντρόφους τους.

Μπορεί, λοιπόν, τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική ζωή του να μην έχουν τέλος, όμως ο Κωνσταντίνος Αργυρός εστιάζει στη δουλειά του και δεν μπαίνει στη διαδικασία να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι απ’ όσα ακούγεται.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» εντόπισε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα. Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να αναφέρει ενοχλημένος:«Σας παρακαλώ πολύ, παιδιά. Να ‘στε καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Η κόρη τους τους «τσάκωσε» στην πιο τρυφερή στιγμή!

 Μαριάντα Πιερίδη για Φελίσια Τσαλαπάτη: «Σοβαρολογείς; Η μία είναι 30 και η άλλη είναι 50, εγώ»

 Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Ποζάρουν με τα μαγιό τους με αέρα «barbie» – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα