Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Η κόρη τους τους «τσάκωσε» στην πιο τρυφερή στιγμή!

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας απολαμβάνουν, όπως κάθε χρόνο, τις διακοπές τους στην Τήνο! Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί και έτσι κάθε καλοκαίρι – και όχι μόνο – βρίσκεται εκεί μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, ενώ φιλοξενεί και φίλους του.

Η Ρούλα Ρέβη μπορεί να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες φωτογράφους και να έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα, ωστόσο τα αγαπημένα της «κλικ» είναι σίγουρα αυτά που απεικονίζουν την οικογένειά της. Η φωτογράφος λατρεύει

να απαθανατίζει τα παιδιά, τον σύζυγο αλλά και τους φίλους της σε αυθόρμητες στιγμές, κάποιες από τις οποίες τις δημοσιεύει στα social media.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Ρούλα Ρέβη άφησε τον ρόλο του φωτογράφου στην κόρη της, Ειρήνη, η οποία εντόπισε τους γονείς της σε μια πολύ τρυφερή στιγμή στην αμμουδιά και δεν γινόταν να μην τους φωτογραφίσει. Οι δυο τους βρίσκονται αγκαλιά, όταν εκείνη λέει κάτι στον σύζυγό της.

Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή φωτογράφος, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τον Αποστόλη Τότσικα δια χειρός της Ειρήνης. Μάλιστα, η Ρούλα Ρέβη εξομολογήθηκε πως φέτος συμπληρώνουν 16 χρόνια καλοκαίρια που έχουν περάσει μαζί.

Οι δυο τους είναι full in love!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε ακόμα:

Alpha: Στον αέρα τα νέα τρέιλερ με τα πρόσωπα του σταθμού

Britney Spears -Sam Asghari: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Κώστας Μαρτάκης: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δική του οικογένεια -«Μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη και να κάνω παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα