Εκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος: «Έλειψα χθες και έγραφαν ότι τσακωθήκαμε»

Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές του OPEN στο «Καλοκαίρι yes» το πρωί της Πέμπτης, με τον τραγουδιστή να έχει επιστρέψει στη θέση του μετά από μια μέρα απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Με αφορμή την προβολή της συνέντευξης της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχουν γράψει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γεγονός που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε πως χθες του έστειλαν δεκάδες μηνύματα για την απουσία του, ρωτώντας τον, αν τσακώθηκε

με τις παρουσιάστριες.

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στις φήμες τσακωμού με Πιερίδη – Τσαλαπάτη

«Πάρα πολύ ωραία τα λέει και έξω από τα δόντια η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται με το life coaching. Νομίζω ότι δεν πρέπει να πιανόμαστε με ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Είναι κρίμα, είναι άσχημο. Είναι πάρα πολύ σκληρό», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάθε άνθρωπος έχει από πίσω μία οικογένεια. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα σεβόμαστε. Είναι θέμα ηθικής. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πολύ ταπεινή, δεν έχει προκαλέσει ποτέ», πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη στη συνέχεια.

«Όταν ένα πρόσωπο είναι δημόσιο και αγαπητό, κάποιοι ζηλεύουν, κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη. Εγώ εχθές έλειψα και μου έκαναν πόσα tag ότι ο “Τριαντάφυλλος τσακώθηκε με τη Μαριάντα», “με τη Φελίσια τι έγινε τελικά”.

Ρε παιδιά, δεν μπορούσα να είμαι εδώ, γιατί έλειπα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τους εξηγούσα ότι λείπω για αυτόν τον λόγο και θα είμαι την επόμενη ημέρα, δηλαδή δεν γίνονται αυτά», ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές – Η ομοιότητά τους

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα

 Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές – «Οι άγγελοί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα