Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές – «Οι άγγελοί μου»

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια υπερήφανη μητέρα δύο παιδιών, της Ηλέκτρας και της Γαίας. Η γνωστή ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, με τις τρεις τους να είναι αχώριστες! Η ίδια χαίρεται να τις βλέπει να μεγαλώνουν και να κατακτούν τα όνειρά τους.

Τα κορίτσια μπορεί μέσα στο καλοκαίρι να έκαναν διακοπές με τις παρέες τους, ωστόσο στο πρόγραμμά τους περιλαμβανόντουσαν και οι διακοπές με την πολυαγαπημένη μητέρα τους. Και οι τρεις καταχάρηκαν τις ξέγνοιαστες στιγμές τους, με τη

Δωροθέα Μερκούρη να μοιράζεται κάποιες από αυτές με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ειδικότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές αυθόρμητες φωτογραφίες με τα παιδιά της και εξέφρασε δημόσια πόσο ευγνώμων νιώθει που είναι αυτές οι κόρες της. Η Ηλέκτρα είναι η μεγαλύτερη και είναι 22 ετών, ενώ η Γαία η δεύτερη και είναι 19 ετών.

«Οι άγγελοί μου! Τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσε να έχει μία μαμά. Ηλέκτρα και Γαία», έγραψε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

«Με την μαμά μου ήμασταν πολύ δεμένες. Ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα γιατί δεν θέλω να την στεναχωρώ. Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Το παιδί μου όταν ήταν στην εφηβεία, δεν θέλω να τους κάνω “σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω και εγώ.

Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνία μου” και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Η κόρη τους τους «τσάκωσε» στην πιο τρυφερή στιγμή!

 Μαριάντα Πιερίδη για Φελίσια Τσαλαπάτη: «Σοβαρολογείς; Η μία είναι 30 και η άλλη είναι 50, εγώ»

 Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Ποζάρουν με τα μαγιό τους με αέρα «barbie» – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα