Παντρεύτηκε η Σάσα Μπάστα-Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Σάσα Μπάστα, η οποία σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Να σας θυμίσουμε πως ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός για πρώτη φορά στο Πρω1νό, τονίζοντας: «Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς Με έβλεπαν έξω και δεν το ήξεραν. Άμα θέλεις δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Είμαι με έναν άνθρωπο πολύ καιρό. Αποφάσισα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Κι εκείνος δεν θέλει, δεν είναι η δουλειά του».

Μάλιστα, αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού της, αλλά και το όνομα που θα πάρει: «Μαγειρεύω τα πάντα, κάνω φοβερές πίτες και ανοίγω φύλλο μόνη μου. Νοικοκυρά δε θα γίνω, μάνα θα γίνω. Σε κάθε θηλασμό καις 500 θερμίδες και βέβαια θα θηλάζω. Την κόρη μου θα την πούμε Ειρήνη».

Η Σάσα Μπάστα και ο σύντροφος της παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και η αποκάλυψη έγινε μέσω της ιστοσελίδας karfitsa, στην οποία αναφέρεται: «Διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, η Σάσα Μπάστα, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθάνα».

Η Σπυριδούλα Κάμπου παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού. Όπως θα δείτε, τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο σύζυγος της έλαμπαν από ευτυχία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη:

Αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks-Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα