Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίνας Λαμπροπούλου – “O πατέρας του παιδιού μου έφυγε”…

Τη Μαρίνα Λαμπροπούλου τη γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια μέσα από το «3.2.1.» ενώ στη συνέχεια χάραξε τη δική της πορεία στην τηλεόραση μέσα από τις συμμετοχές της σε σήριαλ και εκπομπές. Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει την δική της σχολή χορού, όπου και ασχολείται με αυτή.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον Χρήστο Βαρθαλίτη και το «Happy Day», λέγοντας πως έφυγε από την Αθήνα και μετακόμισε στην Καβάλα θέλοντας να στηρίξει τον σύντροφό της που είχε

χτυπηθεί από την οικονομική κρίση. Δυστυχώς όμως ο σύντροφός της έφυγε πριν από δυο χρόνια από τη ζωή. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μετά από αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα με το γιο της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

«Μετά από 7 χρόνια επιστρέφω μόνιμα στην πόλη που μεγάλωσα, τη Νέα Σμύρνη. Έφυγα για τον σύντροφό μου. Δε παντρεύτηκα ποτέ. Κάναμε ένα παιδάκι. Είμαι πλέον 35 χρονών και ο γιος μου 9 χρονών, ο Ανδρέας. Πήγαμε στην Καβάλα για να στηρίξουμε το μπαμπά που τον χτύπησε η κρίση. Δε σου κρύβω πως για μένα δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Ούτε ο τρόπος ζωής στην επαρχία ούτε η νοοτροπία μου ταίριαζαν. Δε με συμπαθούσαν γιατί ίσως έπρεπε να έχω περισσότερα κιλά, ακουγόντουσαν ότι η σχολή μου είναι η μόνη στην οποία ερχόντουσαν καλοντυμένοι οι μπαμπάδες…. Δε μας τα έφερε όμως η ζωή όπως τα θέλαμε, ο πατέρας του παιδιού μου έφυγε. Πέθανε πριν 2 χρόνια από ανεύρυσμα εγκεφάλου στα 47 του. Τον βρήκε ο γιος μου, ξύπνησε να του πει καλημέρα…. Στο σχολείο τους ενημέρωσα και του έδωσαν βραβείο ανδρείας και ψυχραιμίας» περιγράφει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Δείτε τι άλλο είπε:

Διαβάστε περισσότερα: O Παναγιώτης Θεόφιλος ξεκαθαρίζει – Χώρισε ή όχι με την Άννα Λορένη;

Keywords
Τυχαία Θέματα