«Kακός μπελάς» για το παλάτι η Μαρκλ

ΚΟΣΜΟΣ«Kακός μπελάς» για το παλάτι η ΜαρκλΔευτέρα, Δεκέμβριος 3, 2018 - 16:48

❱❱ «Πονοκέφαλος διαρκείας» φαίνεται να είναι για το παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να έχει ξαμολήσει τους στενούς συνεργάτες του για να εντοπίσουν το «βαθύ λαρύγγι» που άφησε να διαρρεύσει στον Τύπο ότι οι σχέσεις του με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ έχουν διαρραγεί από τότε που εμφανίστηκε η Μέγκαν στο προσκήνιο.

Οι φήμες αυτές αναζωπυρώθηκαν από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αυτός και η ηθοποιός σύζυγός του θα φύγουν από του παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο μοιράζονταν

με τον Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, για να καταλύσουν στο Φρόγκμορ, που βρίσκεται στο κάστρο του Γουίνδσορ. Αυτή η απόφαση φαίνεται να ήταν του Χάρι, που έχει δυσαρεστηθεί από το γεγονός ότι τόσοι οι αυλικοί όσο και ο αδερφός του μετά της συζύγου του «δεν έχουν “στρώσει κόκκινο χαλί” για τη Μέγκαν.

Οι φήμες θέλουν την Αμερικανίδα να ήταν αρκετά απότομη τόσο με το προσωπικό όσο και με την ίδια την Κέιτ, η οποία μάλιστα φέρεται ότι έφυγε κλαίγοντας από μια πρόβα για τα παρανυφάκια στην οποία συμμετείχε η μικρή Σάρλοτ. Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι η Μελίσα Τουμπάτι, βοηθός της Μαρκλ για έξι μήνες, παραιτήθηκε επειδή είχε φτάσει να βάζει τα κλάματα από τις μεγάλες απαιτήσεις της ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα