Αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks-Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στο My Style Rocks της Τετάρτης (29/11) η Ναντίν κατάφερε να προκαλέσει τα σχόλια των κριτών με τα όσα ανέφερε όταν βρέθηκε μπροστά τους.

Η παίκτρια ντύθηκε ως μια γυναίκα που επισκέπτεται την τράπεζα για να πάρει ένα μεγαλο δάνειο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως θα ζητούσε το ποσό των 500,000 ευρώ για τον άντρα της.

Όταν η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στους τρεις κριτές και αποκάλυψε το κόνσεπτ της, της έγιναν κάποιες ερωτήσεις σχετικές με τα χρήματα. Συγκεκριμένα,

την ρώτησαν αν θα αγόραζε ένα σπίτι για να ζήσει μαζί με τον άντρα της και εκείνη απάντησε αρνητικά, καθώς όπως είπε στον Λίβανο συμβαίνει το αντίθετο.

Τότε οι κριτές της εξήγησαν πως δεν θα ήταν κακό αν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει εκείνη το σπίτι όπου και θα έμενε μαζί με τον σύζυγο της. Παρόλα αυτά, συνέχισε να είναι αρνητική και μάλιστα τόνισε πως δεν θα ήταν ποτέ με έναν άντρα που δεν έχει λεφτά πάνω του. Εξομολογήθηκε πως το έχει βιώσει στο παρελθόν και είναι μεγάλη ταλαιπώρια.

Οι κριτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα τους είπε, τονίζοντας της πως δεν περίμεναν να έχει τέτοιες απόψεις. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/11) η παίκτρια ζήτησε συγγνώμη από τους κριτές για τα λεγόμενα της και αποκάλυψε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για χθες. Ήταν λίγο αντίδραση λόγω του bullying στα social media. Μίλησα με την κυρία Μαγγίρα. Όλο αυτό ήταν από αντίδραση». Παρόλα αυτά την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι.

Σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως η Ναντίν αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς: “Θα κάνω μια μικρή ανακεφαλαίωση. Την Παρασκευή αποχαιρετήσαμε ένα κορίτσι μας, την Φραντζέσκα, της ευχόμαστε ότι καλύτερο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε καινούργιες αφίξεις, συγκεκριμένα θα υποδεχτούμε δύο κορίτσια σήμερα. Όπως βλέπετε, λείπουν δύο κορίτσια μας. Η Χριστίνα είναι άρρωστη! Χριστινάκι, σου ευχόμαστε περαστικά, να γυρίσεις γρήγορα, καλή ανάρρωση. Επίσης, λείπει και η Ναντίν. Η Ναντίν για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας στο My Style Rocks, της ευχόμαστε ότι καλύτερο και καλή συνέχεια στη ζωή της”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι μπήκαν δύο νέες παίκτριες, η Ρόζα Κένταλα και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίνας Λαμπροπούλου – “O πατέρας του παιδιού μου έφυγε”…

Keywords
Τυχαία Θέματα