Η λάμψη στην επιδερμίδα της Kendall Jenner οφείλετε σε δύο προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δείτε

H Kendall Jenner είναι προφανώς η πιο φυσιολογική της οικογένειας. Όσο μπορεί να είναι φυσικά. Δεν προσπαθεί να μιμηθεί καμία από τις αδερφές και δεν τις ακολουθεί στην έντονη και περιπετειώδη ζωή που κάνουν. Επίσης δεν προκαλεί με φωτογραφίσεις που γνωρίζει ότι θα συζητηθούν την επόμενη μέρα από εκατομμύρια followers (και όχι μόνο) σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να μην προκαλεί. Επίσης είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτή τη στιγμή και απ’ ότι η ίδια λέει προσπαθεί να φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί την επιδερμίδα της η οποία ταλαιπωρείται τόσο από

το συχνό και βαρύ μακιγιάζ όσο και από τα ασταμάτητα ταξίδια. Ειδικά τις περιόδους που τα shows που πρέπει να εμφανισθεί είναι σε διαφορετικά σημεία του ορίζοντα και είναι σαν να ζει μέσα σε ένα αεροπλάνο δεν αφήνει το δέρμα της στην τύχη του.

Για την ακρίβεια έχει δύο προϊόντα που αγαπά πολύ και υπάρχουν στη ρουτίνα ομορφιάς της αφού είναι τα μόνα που χαρίζουν έξτρα λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα της.

Αρχικά πρόκειται για το Advanced Night Micro Cleansing Balm της Estee Lauder που εφαρμόζει κάθε βράδυ. Η συγκεκριμένη φόρμουλα χάρη στη φυσική θερμότητα του σώματος “λιώνει” και μεταμορφώνεται σε έλαιο που καθαρίζει με απίστευτο τρόπο κάθε ίχνος μακιγιάζ. Ακόμα κι αν η μάσκαρα είναι αδιάβροχη και το κραγιόν απόλυτα ματ. Η Kendall πριν ανακαλύψει το μαγικό αυτό προϊόν συνήθιζε να απομακρύνει το μακιγιάζ της πρώτα με τα ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού και μετά με προϊόν σε μορφή τζελ ή γαλακτώματος.

Το δεύτερο αγαπημένο της προϊόν είναι η ενυδατική κρέμα Revitalizing Supreme Global Anti Aging Cell Power Cream της Estee Lauder η οποία επαναφέρει στη επιδερμίδα της την υγρασία που έχει ανάγκη ενώ παράλληλα ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη χαρίζοντας σύσφιξη, ανανέωση και έξτρα λάμψη.

Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε καλύτερα και να αλλάξετε την βραδινή ρουτίνα περιποίησης.

Διαβάστε ακόμη:

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών των παιδικών σας χρόνων είναι εδώ για να αναδείξει το χτένισμα σας

To nude mani είναι chic και κατάλληλο για όλες τις εποχές

Keywords
Τυχαία Θέματα