Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/12

Το πουλόβερ και το ασημένιο παντελόνι είναι χωρίς καμία αμφιβολία δυο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τις υιοθετήσετε κι εσείς. Το πρώτο σας κρατάει ζεστές και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα σας και το δεύτερο αναβαθμίζει το στυλ σας και σας κάνει κυριολεκτικά να λάμπετε, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα off white πουλόβερ με μεγάλο άνοιγμα στο ντεκολτέ και κρουαζέ τελείωμα και ένα leather look ασημένιο παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένια κολιέ Lifelikes και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα booties με χιαστί τρουκς από τα Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Νο 38 της εταιρείας Kiko Milano, τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το highlighter Gazed Donut της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Matte Innocence No 60 της Milani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το ασημένιο παντελόνι, είτε είναι leather look, είτε μεταλιζέ, είτε από παγιέτες, είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities, των fashion bloggers και των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους και θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26-30/11

Keywords
Τυχαία Θέματα