Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει: «Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά»

O Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απιστία, τη ζήλια στις σχέσεις και τις συνεργασίες του κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

«Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον που σιχαινόμουν, αλλά τον σιχάθηκα στην πορεία. Πολύ παλιά», ανέφερε αρχικά για επαγγελματική συνεργασία του.

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε αν έχει πιάσει σύντροφό του να τον απατά, ο ηθοποιός απάντησε: «Ναι, αλλά δεν με

νοιάζει κιόλας καθόλου. Δεν ξέρω τι σημαίνει ζήλια και δεν είμαι κτητικός άνθρωπος. Φαντάσου δεν θέλω να έχω ιδιοκτησίες. Πόσο μάλλον να μου ανήκει ένας άνθρωπος. Δεν μπορώ να έχω δικό μου σπίτι. Μια μηχανή έχω στο όνομά μου. Δεν μπορώ να ακούω από τον άλλον ότι είσαι όλη μου η ζωή, δεν θέλω να είμαι όλη σου η ζωή, αλλά μέρος της».

«Έχω ακούσει ότι είμαι ατάλαντος, κακός συνεργάτης και πολύ ψωνάρα. Είχα πάει μια φορά σε φωτογράφιση κι ήταν όλοι πάρα πολύ ήσυχοι. Λέω τι έχουν και δεν μου μιλάνε; Μετά από πολλά χρόνια ο Αχιλλέας Χαρίτος μου εξομολογήθηκε ότι μας είχε πει τότε η υπεύθυνη της φωτογράφισης ότι ο Μπεγνής είναι παράξενος και δεν θα του μιλάτε για πολύ γιατί μπορεί και να φύγει.

Πόσα δεν έχω μάθει και πόσες δουλειές θα έχω χάσει λόγω της λάσπης των ανθρώπων που ενδεχομένως μπορεί να ζηλεύουν ή να μην με χωνεύουν για τους δικούς τους λόγους», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μέμος Μπεγνής.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Αποκάλυψη: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά τον Στάθη Σχίζα»

Ηλίας Βαλάσης: Η αντίδραση των παιδιών του, όταν τους αποκάλυψε ότι θα αποκτήσουν αδελφάκι

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Keywords
Τυχαία Θέματα