Ηλίας Βαλάσης: Η αντίδραση των παιδιών του, όταν τους αποκάλυψε ότι θα αποκτήσουν αδελφάκι

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει εδώ και λίγο καιρό ο Ηλίας Βαλάσης, καθώς θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά.

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) ο πρώην παίκτης του «Survivor» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στη Φαίη για την εγκυμοσύνη της συζύγου του αλλά και τον υπέρηχο, μέσα από τον οποίο είδε για πρώτη φορά το μωράκι που έρχεται στον κόσμο.

«Τα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών και τώρα έρχεται και άλλο ένα! Χθες το είδαμε εκεί να κουνιέται μέσα, αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Θεός να ευλογήσει όλο τον κόσμο να το ζήσει αυτό! Το είδαμε

να κουνιέται. Δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα κι όμως είναι τόσο ζωντανό, δύο μηνών παιδάκι, μια ψυχή. Σε μία εβδομάδα μας είπε ο γιατρός θα ακούει», ανέφερε αρχικά για τον υπέρηχο του μωρού.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πώς αντέδρασαν τα παιδιά του όταν τους αποκάλυψε ότι θα αποκτήσουν αδελφάκι : «Έχω τραβήξει φοβερό βίντεο με την αντίδραση των παιδιών. Τους είπα: “Καθίστε απέναντι να σας πω κάτι: Η μαμά είναι έγκυος….” Παύση, ακίνητοι», περιέγραψε για την πρώτη αντίδραση των παιδιών του.

Και συνέχισε: «”Τι έγινε ρε παιδιά” λέω, “σας είπα κάτι… Η μαμά είναι έγκυος”. “Ξέρεις τι θα του κάνω εγώ του παιδιού;” λέει ο μικρός και κοιτάζει τον μεγάλο ο οποίος απαντά: “Εγώ δεν θα του κάνω τίποτα”».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Δήμος Αναστασιάδης: «Θα ήταν παρανόρμαλ να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά»

Ανδρέας Βούλγαρης: «Χωρίς τον Νίκο Μουτσινά δεν πάω πουθενά, το δηλώνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα