Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του «Survivor All Star» έρχεται το βράδυ της Τετάρτης (15/3) στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Απόψε το βράδυ, οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Να θυμίσουμε ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας είναι όλοι από την ομάδα των Μαχητών. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Τζο Μαριδάκη, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τη Μελίνα Μεταξά.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας;

Σύμφωνα

με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Μπλε, οι οποίοι θα καταφέρουν να σπάσουν το νικηφόρο σερί των Κόκκινων και θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Ποιος αποχωρεί απόψε 15/3

Σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου από το «Survivor All Star» είναι η Τζο Μαριδάκη. Η ίδια μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στο παιχνίδι, όμως το τηλεοπτικό κοινό έκρινε ότι δεν έχει θέση πια στους Μαχητές.

Όπως κάθε φορά, πάντως, τα spoilers θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν μετά την προβολή του αποψινού επεισοδίου στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για «Survivor All Star»: «Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ»

Τέμπη: Στην Ελλάδα ο μπαμπάς του νεκρού μηχανοδηγού -Ήταν κρατούμενος σε φυλακές της Τουρκίας

Light: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του στο Μπαλί

Keywords
Τυχαία Θέματα