Δήμος Αναστασιάδης: «Θα ήταν παρανόρμαλ να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Τζένη Θεωνά παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Μαμά-δες», η οποία ασχολείται με θέματα που αφορούν τους γονείς και τα παιδιά.

Το βράδυ της Τρίτης (14/3), οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Δήμο Αναστασιάση σε βραδινή έξοδό του και τον ρώτησαν αν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η αγαπημένη του στη δημόσια τηλεόραση.

«Θεωρώ ότι θα είναι παρανόρμαλ να πάω εγώ ως καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης. Δε ξέρω, ίσως αν είχε μια πιο fun

κατάσταση να το κάναμε αλλά σε αυτή την περίπτωση θεωρώ πως θα ήταν κάπως Luben», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Επειδή με μεγάλωσε μια υπέροχη μητέρα, με αυτό τον τρόπο αγάπησα και τη Τζένη ως μάνα αλλά και ως άνθρωπο», ανέφερε σε άλλο σημείο σημείο ο Δήμος Αναστασιάδης.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην εκπομπή «Happy Day».

Πρόσφατα, ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη εκλεκτή της καρδιάς και τις δυο φορές που ακυρώθηκε ο γάμους τους αλλά και η βάφτιση του γιου τους.

Έχετε προγραμματίσει δύο φορές τον γάμο σας και τη βάφτιση του γιου σας αλλά οι συνεχείς καραντίνες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή τους. Πιστεύεις πως μια τρίτη προσπάθεια θα είναι η τυχερή;

Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ειδικά το ζήτημα της βάφτισης είναι λεπτό, καθώς ο Αρίωνας είναι πλέον σε μια ηλικία που επιβάλλει να την κάνουμε με έναν δικό μας τρόπο, τον οποίο δεν επιθυμούμε να μοιραστούμε δημόσια.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Στην Ελλάδα ο μπαμπάς του νεκρού μηχανοδηγού -Ήταν κρατούμενος σε φυλακές της Τουρκίας

Light: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του στο Μπαλί

Άννα Κούρη: «Κάναμε 30% και μας έλεγαν ότι δεν πάμε καλά στα νούμερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα